folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pkk Terörü Vs Trafik Terörü

Pkk Terörü Vs Trafik Terörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

Prometheus bunu yazdı:

iyi de terörler trafik kazalarını hangi mantığa hizmet karşılaştırıyosun?

ona bakarsan yaşlanıp ölenler bilmem kaç milyon. hadi terörü bırakıp yaşlılığa dikkat çekelim.

İki durumdada vatandaş zarar görüyor güzel bir konuya değinmiş bence. Elimizde olan bir durum sonuçta trafik. Yaşlılık için çareyi bul burada onu konuşalım. Ama şuan ona elimizden birşey gelmiyor.

he la he

trafiğe çözüm bulmuş da açmış adam konuyu zaten

var ya bazen onu bunu savunucam diye hayalgüvünün sınırlarını zorluyosun

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

ona bakarsan yaşlanıp ölenler bilmem kaç milyon. hadi terörü bırakıp yaşlılığa dikkat çekelim.

İki durumdada vatandaş zarar görüyor güzel bir konuya değinmiş bence. Elimizde olan bir durum sonuçta trafik. Yaşlılık için çareyi bul burada onu konuşalım. Ama şuan ona elimizden birşey gelmiyor.

he la he

trafiğe çözüm bulmuş da açmış adam konuyu zaten

var ya bazen onu bunu savunucam diye hayalgüvünün sınırlarını zorluyosun

Daha müridi tanımıyorum savunacam diye niye hayalgücümü kullanıyım sanki babamın oğlu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

trafik kazasının sebepleri bellidir. hız yapar ölür alkol alır ölür karşıdan gelen maldır ölür yol bozuktur ölür. bunlarla terörün nesini karşılaştırıyosun birader?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

hocam birisi dikkatsizlik yüzünden oluyor birisine de ecel diyoruz. yazılarını okuyorum seni de yakından tanıyorum :) gerçekten bu kurduğun cümle sana yakışmadı, bunları eş tutmak gibi bir mantıksızlığı sana yakıştıramadım.  ayrıca türkiyede erken ölümler var. yani avrupda 80 yaşında adamın çatır çatır çalıştığını gördüm, bizim 55-60 yaşında pilimiz biter.. bu da önemli bir konu ama bunu bilim düzeltmesi gerek. yaşlılığı geciktirme. keza insanın hayat standartlarının yükseltilmesi, beslenme alışkanlıkların düzeltilmesi gibi konular var. farklı alanlar yani. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

trafik kazasının sebepleri bellidir. hız yapar ölür alkol alır ölür karşıdan gelen maldır ölür yol bozuktur ölür. bunlarla terörün nesini karşılaştırıyosun birader?

pkk nın da sebebi bellidir, dağdaki terörist, dış ve iç hainler.. :) arkdaşım sen cidden bu kadar dar düşünemezsin.. trafik kazalarının %85 civarındaki sorumlusu sürücü hatalarıdır. bunları düzeltmek gerekiyor .Ama senin gibi kafa yapısına sahip insanlarla bu iş olmaz zaten..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

pkk nın da sebebi bellidir, dağdaki terörist, dış ve iç hainler.. :) arkdaşım sen cidden bu kadar dar düşünemezsin.. trafik kazalarının %85 civarındaki sorumlusu sürücü hatalarıdır. bunları düzeltmek gerekiyor .Ama senin gibi kafa yapısına sahip insanlarla bu iş olmaz zaten..

valla kusura bakma dar düşünüyorum hocam. şimdi illa ayrıntılı mı yazayım bilmiyorum, sürücü hatasıyla terör arasındaki farkı sana nasıl anlatabilirim emin değilim. ilk okul çocuğu da değilsin ki bunun ayırdına var diye sana 1 sayfa yazı yazayım.

hiçbi yönden karşılaştırman mantıklı değil.

kendin demişsin %85 sürücü hataları diye.

• şehitlerin kaç tanesi şehit hatası ya da silah kullanım hatası?
    • kaç şehit alkollü operasyona çıktığı için şehit oldu?
    • kaç şehit için askere gitmek, araba kullanmak ya da kullanmamak kadar basit bir seçenekti?

anlatabiliyor muyum? hâlâ anlatamıyorsam sen beni takip etme hocam, benim kafam böyle dar işte. yapacak birşey yok.

sen trafik kazalarını azaltmak istiyorsan kendin dikkat edersin, eşini dostunu uyarırsın. senin verdiğin istatistiğe göre zaten dikkat edersen %85 azalıyor kaza yapma ihtimalin. yapabileceğin bu kadardır. askerin hata yapmadığı zaman ölüm ihtimali yüzde kaç azalıyor?

sen illa dikkat çekmek istiyosan aç konunu, uyar milleti. terörler karşılaştırma hakkın yok. var diyorsan, vampirden farkın kalmaz. şimdiki siyasetçilerin yaptığı gibi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sana tek bir lafım var hocam, cidden senden olmaz... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

olunca böyle oluyosan ben ömrümce ham kalayım

Toplam Hit: 1650 Toplam Mesaj: 19