Pkk Ya Konser Veren Sanatçı Edip Akbayram
-
hiç dinlemedim gerekte yok :S
-
biri kaynağımı değiştirmiş :)
zamanın sitesin inceledim daha ayrıntılı bilgi için
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=539056
-
Simdi arkadaslar dusunmeden yorumlamamak gerekir...bu adam avrupa turnesine gidiyormu gidiyor...bu adam turneye yandan veya arkadan cikiyormu cikiyor..gelip birileri on tarafta turnenin alt kismina pankart gerse kimini sanatciyi suclayamazsiniz...ki avrupada bu tur konserlerde surekli olan birsey onu birakin...suavi nin adanada konseri oluyor gitmisiz adam bir basladi kurtulus savasi,Ataturk bagimsizlik super mesajlar verdi sonra cikti 10tane kisi onde apo posteri acti...sonrada suavi dedi...bu teroristin posteri indemden ben konsere devam etmem dedi....edip akbayramki adamin calisma odasini bir gorun 4kose Ataturk...gercekten memleketini sevan adam..boyle basit olaylarla karalamak dogru olmaz.
-
daha önce de oldu böyle olaylar. r10'u bilmiyorum ama sonuçta zaman gazetesi ile edip akbayram'ın ideolojileri tamamiyle zıt. karalama politikası diye düşünüyorum ve olayı kompi'den farksız görmüyorum.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
......derin konulara açamıyordum buraya açtım artık bi modumuz taşır konuyu inş , kusura bakmayın ;)
-----------------------------derin konulara açamıyorsan demekki derin konu acıcak kritere sahip degilsin ve sahip degilsen açma diye bu uygulama geldi zaten. derin konulara konu acma kısıtlaması geldiginde derin konulara acamıyorum ondan buraya actım tarzı seyler olmasın seklinde bi uyarı verilmisti. yanlısım varsa duzeltin
-
genc muritler yaslari itibari ile Edip Akbayram'in ne mal oldugunu pek bilmeyebilirler, seceresi kabarik bir adam, zamaninda asiri solculugu ve bolucu olarak tabir edilen kitlelere yakinligi ile alemden aforoz edilmis, sonraki yillarda ben hala varim diyerek geri donus yapmis sonrasinda yasaklanip toplatilan kasetleri ile sanat dunyasinda darbe yemis; ima ettigi masumiyeti ile tekrar yer edinmis bir sahis.
-
r10 diyor hala , r10 ne haber kriterimi . reklam yapma hoca, sildim bu haberin asıl temsilcisi olan zihniyetin sitesini koydum.
-
suavi o cvp veriyoda bu siktigim neden vermiyo?
-
haklısın hojucuk o yüzden kesin bir yargı içine giremeyiz. ama sonuçta böyle bir haberin zaman tarafından yayılmış olması da düşündürücü. ama yine de haklı olma ihtimalin yüksek şimdi düşününce.
-
hojucuk bunu yazdı:
genc muritler yaslari itibari ile Edip Akbayram'in ne mal oldugunu pek bilmeyebilirler, seceresi kabarik bir adam, zamaninda asiri solculugu ve bolucu olarak tabir edilen kitlelere yakinligi ile alemden aforoz edilmis, sonraki yillarda ben hala varim diyerek geri donus yapmis sonrasinda yasaklanip toplatilan kasetleri ile sanat dunyasinda darbe yemis; ima ettigi masumiyeti ile tekrar yer edinmis bir sahis.
Adam ne güzel anlatmıs buda onur akın denen piçin yan versiyonu.
Toplam Hit: 3444 Toplam Mesaj: 22