folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Ya Konser Veren Sanatçı Edip Akbayram

Pkk Ya Konser Veren Sanatçı Edip Akbayram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    hiç dinlemedim gerekte yok :S

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

biri kaynağımı değiştirmiş :)

zamanın sitesin inceledim daha ayrıntılı bilgi için

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=539056 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Simdi arkadaslar dusunmeden yorumlamamak gerekir...bu adam avrupa turnesine gidiyormu gidiyor...bu adam turneye yandan veya arkadan cikiyormu cikiyor..gelip birileri on tarafta turnenin alt kismina pankart gerse kimini sanatciyi suclayamazsiniz...ki avrupada bu tur konserlerde surekli olan birsey onu birakin...suavi nin adanada konseri oluyor gitmisiz adam bir basladi kurtulus savasi,Ataturk bagimsizlik super mesajlar verdi sonra cikti 10tane kisi onde apo posteri acti...sonrada suavi dedi...bu teroristin posteri indemden ben konsere devam etmem dedi....edip akbayramki adamin calisma odasini bir gorun 4kose Ataturk...gercekten memleketini sevan adam..boyle basit olaylarla karalamak dogru olmaz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    daha önce de oldu böyle olaylar. r10'u bilmiyorum ama sonuçta zaman gazetesi ile edip akbayram'ın ideolojileri tamamiyle zıt. karalama politikası diye düşünüyorum ve olayı kompi'den farksız görmüyorum.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    ......derin konulara açamıyordum buraya açtım artık bi modumuz taşır konuyu inş , kusura bakmayın ;)

derin konulara açamıyorsan demekki derin konu acıcak kritere sahip degilsin ve sahip degilsen açma diye bu uygulama geldi zaten. derin konulara konu acma kısıtlaması geldiginde derin konulara acamıyorum ondan buraya actım tarzı seyler olmasın seklinde bi uyarı verilmisti. yanlısım varsa duzeltin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    genc muritler yaslari itibari ile Edip Akbayram'in ne mal oldugunu pek bilmeyebilirler, seceresi kabarik bir adam, zamaninda asiri solculugu ve bolucu olarak tabir edilen kitlelere yakinligi ile alemden aforoz edilmis, sonraki yillarda ben hala varim diyerek geri donus yapmis sonrasinda yasaklanip toplatilan kasetleri ile sanat dunyasinda darbe yemis; ima ettigi masumiyeti ile tekrar yer edinmis bir sahis.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    r10 diyor hala ,  r10 ne haber kriterimi . reklam yapma hoca, sildim bu haberin asıl temsilcisi olan zihniyetin sitesini koydum.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    suavi o cvp veriyoda bu siktigim neden vermiyo?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    haklısın hojucuk o yüzden kesin bir yargı içine giremeyiz. ama sonuçta böyle bir haberin zaman tarafından yayılmış olması da düşündürücü. ama yine de haklı olma ihtimalin yüksek şimdi düşününce.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    genc muritler yaslari itibari ile Edip Akbayram'in ne mal oldugunu pek bilmeyebilirler, seceresi kabarik bir adam, zamaninda asiri solculugu ve bolucu olarak tabir edilen kitlelere yakinligi ile alemden aforoz edilmis, sonraki yillarda ben hala varim diyerek geri donus yapmis sonrasinda yasaklanip toplatilan kasetleri ile sanat dunyasinda darbe yemis; ima ettigi masumiyeti ile tekrar yer edinmis bir sahis.
    Adam ne güzel anlatmıs buda onur akın denen piçin yan versiyonu.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 3444 Toplam Mesaj: 22