PKK"Dan Hain Saldırı!!!Bingöl"De Mezraya Saldırı, 4 Ölü 7 Yaralı!!!
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca haber http://www.haberturk.com/haber.asp?id=86771&cat=110&dt=2008/07/20 aynısı kan davası diyo :S :S
soun değil ord korucu gece köylünün karısını ister adam karısını kızını arazisini vs vermese akşam gelir evden alır dağda iki el sıkarlar kafasına sonra sağa sola iki el ates et ...getir gariban köylüyü jandarmanın önüne at pkk elbisesi giydirip aha gece catırşma cıktı pkk lı öldürdük derdevlette jandarmaya çatışmada mühimmat bitti diye hem mühimmat verir hemde kelle aldığını sanıp güzelce bir nakit yardımı yapar
korucuda jandarmadan aldığı mühimmatı pkk ya verir bana sokunma rüşveti parayıda cebe atar bu düzen böle döner gideer
o mihimmattda askerimize mermi olarak geri döner
allah yardım etsin
-
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------çakallarda ulur anca we ülkem anca b.ka batar..
boswer bigün bütün çakallar b.ka batacak..hangisi olursa olsun önlerini göremeyen ufak beyinlerle buralara geldik..halada burda kalmakda ısrar war yanlız..
-
olayın derinliğinin pkk ya değilde aileler arasında olan bi kan davasından çıkmış.ordaki ajanslar muhabirleri de pkk demiş. dün haberler de izledim böyle diyordu
-
bunlardan herşey beklenir en zararsızı ölü olanıdır ; )
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
bunlardan herşey beklenir en zararsızı ölü olanıdır ; )
ne yaptın hocam gir haber sitelerine orda bi sürü haber var gir aç konu zaten milliyet gibi olduk :) ekle yap yorumunu 1 senelik konuyu neden upluyyon -
Ailelerine Allah sabır versin.
Konu 1 senelik :S Edit/ Konuyu uplayan üstteki şahsiyet bana bakmayın :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ailelerine Allah sabır versin.
Konu 1 senelik :S
-----------------------------Niye hortlattın konuyu, bende ne zaman oldu diyorum
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ailelerine Allah sabır versin.
Konu 1 senelik :S
-----------------------------Niye hortlattın konuyu, bende ne zaman oldu diyorum
-----------------------------hortlatana iyi bak :/
-
fastottoman bunu yazdı:
son çırpınışları
-----------------------------yav ben 2 yaşındaydım örgüt dağılıyor son çırpınışları diyorlardı ben 17 yaşındayım aradan 15 sene geçti hala aynı dalga buişi bitirmenin tekbir yolu var oda kuzey ırakta dağdaki ana kampları vurmak diğil ana kampın kendisi olan dağı yoketmek buda tam olarak mümkün olmayacağından buişin tek yolu bu kamplara kimyasal bomba kullanarak yaşanmaz hale getirmek şnu unutmayalım dağlar temizlenmeden şehirler asla temizlenemez ama malesefbizimkiler yok insan hakları yok biilmem ne hakları peki ne olucak bu 4 ölü 7 yaralının hakları oralar zaten insansız bölge yani ordaki insanların hepsi terörist dünyanın nedüşüneceğini bir kenara bırakıp bu işi bitirmek sanırım bizim neslin işi olucak çünkü bu iş sivil destek olmadan olmaz askerlerimiz cesur ama sivillerimiz malesef hep korkaktı halada korkak
-
Olm ota boka hortlatmayın :| Bende yeni bişi oldu zannettim:\