folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkklıların Cesaret Bulması

Pkklıların Cesaret Bulması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı fazla büyütüyorsun gözünde kimse bi bok yiyemez,

karadenizin silahsızlandırılması konusunu incelersen bu ülkede bazı olayların neden yapıldığına anlam verebilirsin,

O çok atıp tutan bozkurtlar nerede? alayı fıs asarız keseriz demekten öteye geçemiyorlar adamlar kafasına göre takılıyorlar

molotof atıp bdp binasına giriyor senin polisin müdahale edemiyor, adamları alamıyor o binadan,

artık orada devlet yok boşu boşuna milli mastrbasyon yapmayın

hoca dediğimde o zaten.Doğuda 1 ay kaldım.Gezdim, dolaştım bilyorum o tarafları.Ülkücüleride iyi biliyorum.Hatta bu ergenekon mevzunun çıkma nedeni aslında milleti silahlandırma.O gömülü silahlar milli direniş içindi fakat ipneler yanlış yere çıktı.Yoksa eliyle koymuş gibi nasıl buldu o kadar polis.Neyse başka konu o.

Benim bahsettiğim bu millet gidip onları param parça etmekle yükümlü değl.Öyle birşeyde yapmasın.Fakat öyle bir protesto, öyle bir eylem kampanyası başlasın ki ülkede siyasiler sike sike bunları sustursun.Fakat onlarda destekliyor.Emir büyük yerden ! 

İmamın cumhuriyetinde, imamın ordusu (askerde ellerinde) ile, imamın polisiyle, iç içeyiz.Amerika ne derse o.

Yazık ama.Molotof falan bi yere kadarda bayrak indirme ve Atatürk heykeline saygısızlık nedir ya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

bişi diyince ben ırkçı oluyom , küfürü ben yiyom ama durum ortada asıl kürtleri değil kürtlere bu kadar çanak tutan şerefsizleri , ampül kafaları zkmek lazım 

kürtler hakkında yorum yapmıyorum ama kafamdan geçenleri beni tanıyanlar az çok tahmin edeceklerdir

kürtler hakkında kafandan gecenlere .......  anladın sen noktalı yerlerı :D

bende  yorum yapmak ısterım gosterılerle  ılgılı o başını kapatan sık kafalı dallamalar varya hanı molotofları atan azıcık delıknalı olsalar kaflarını kapatmazlar 

piyon oldukları gün gibi ortada kaldıkı arkalarından vatandaslar  kosuyor drun yapmayın dıyor .bi kaç tane serefsiz yüzünden insanlar  lekelenıyor 

kürtler hakkımda aklımdan geçenler de sana .... anlandın sen noktalı yerleri :))

aman efendim bukadar kızmayın kürt kardeşlerinize laf etmek ne haddimize , aman diyim kürdolar lekelenmesin demokratik hakları zedelenmesin nolur sonra kıyamet kopar mazalaaaa 

bu devletin başındakiler ve emrindekiler azcıkbirazcık ruh vicdan namus sahibi olsa öğrenciye işçiye vurduğunun kırdığının onda birini bu piçlere vururdu ama yok işte olmayınca olmuyo , ampülde haysiyet ne gezer

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ulan ırkçılıksa ırkçılık , 

tepki olarak avatarıma, facebook profilime vs.. Türk bayrağını ve ATatürk'ü yerleştiriyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

walla inş allah nasip ederse bu ülkeden gitmek istiyorum  bu ülke için ölmek hiç istemiyorum zaten

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

walla inş allah nasip ederse bu ülkeden gitmek istiyorum  bu ülke için ölmek hiç istemiyorum zaten

-------------------------

İnşaallah demişsin ALLAH nasip ederse demişsin ve ülkeyi sahipsiz bırakmak için

kaçmayı düşünüyorsun ne gerek var tabiki vatan için ölünürde öldürülürde

tamam belki küçük bir yerde haklı olabılırsın haklılık payın olduğu için

önce şunu söylemeliyim sana kaçma uzaklasma vatanından memleketınden

bu şerefsizlere bırakmamak için savaş önce bu şerefsizlerden temizleyelim sonra vatan için ölelim...

(Şahsına saygı..)

Takke Düstü Kel Göründü:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Öncelikle belirteyim Irkçı değilim. Çünkü kürt diye bir ırk yok. fakat şu oluşumun adı kürtse , bu medeniyet dışı hareketlerinin tek açıklaması biz kürdüz ise eğer sokiyim bütün kürtlere aga. ama benim lügatımda kürt diye bir ırk yok.

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ULKUHAN bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

bu şerefsizlere bırakmamak için savaş önce bu şerefsizlerden temizleyelim sonra vatan için ölelim...

(Şahsına saygı..)

güzl  kardeşim ülmesine ölürüz bir bak etrafına ne faydası var bana bu ülkenin hiç 

hadi onu geçtim öldük diyelim pkk davulla zurnayla karşılanıyor ee ben niye öldüm ozaman ?

kaçmayi düşünmüyorum geleceğimi güvene alıyorum 

Break Dance Bboy MaxeL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tepki olarak avatarıma, facebook profilime vs.. Türk bayrağını ve ATatürk'ü yerleştiriyorum.

ibn.lik damarlarında var zaten

hepsinin a.q.toplanıp kalabalık olunca ortalığı yakıyorlar.polis gelincede kaçıyorlar.sadece kuru gürültü.

bir keresinde bdp konvoyla izmir hataydan geçerken bu defa izmir halkı bunları kıstırdı.hepsi sıvışıp kaçtılar

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

ULKUHAN bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

(Şahsına saygı..)

güzl  kardeşim ülmesine ölürüz bir bak etrafına ne faydası var bana bu ülkenin hiç 

hadi onu geçtim öldük diyelim pkk davulla zurnayla karşılanıyor ee ben niye öldüm ozaman ?

kaçmayi düşünmüyorum geleceğimi güvene alıyorum 

Elbette işte haklılık payın burada hayatını gelecegını garantı altına almak her insanın istemiş olduğu doğal şey

benim söylediğim ise biz bugün burada yasıyorsak kimseye boyun eğmeden işte var

gücümüzle savaşıp ellerinden geri almalıyız bu vatanı(Tamamen ellerine geçmeden) atalarımız ve en başta ulu önder

olmak üzere  savaşarak

kanlarını dökerek bize miras bıraktıysa  bu mirasın sancağını taşımak bizlerin yükü uzun lafın kısası (Fedakarlık)

Geleceğimizi her zaman kendi çıkarlarımız doğrultusunda değilde ülkenin birlik ve beraberlik çıkarları doğrultusunda

ilerletirsek mantığımızı o zaman bütün sorunu kökünden halletmiş olacamıza inanıyorum..

Takke Düstü Kel Göründü:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

ibn.lik damarlarında var zaten

hepsinin a.q.toplanıp kalabalık olunca ortalığı yakıyorlar.polis gelincede kaçıyorlar.sadece kuru gürültü.

bir keresinde bdp konvoyla izmir hataydan geçerken bu defa izmir halkı bunları kıstırdı.hepsi sıvışıp kaçtılar

Hahaha :) Hoca bende ordaydım karabağlar mhp ilçe binasının önünden geçerken oldu baktım 50lik teyze bile almış eline Türk bayrağı bunlara giriyordu çok iyi hatırlıyorum o günü.

http://www.youtube.com/watch?v=QXW0xTuNmG4

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 7935 Toplam Mesaj: 55