Plague İnc.(PC)
-
Tüm dünyayı %100 gebertince öteki seviye virüs açılıyo.
İlk önce yayıcaksın. Cure yapmaya başladıklarında virüsü ölümcül yapmaya başlıcaksın. :D
-
priondayım telefonda günlerce oynamışımdır üniversitenin uzamasının sebeplerindendir kendisi :|
-
Bağımlılık yaptı dün gece 3 e kadar oynadım :D cheatengineyle sınırsı dna point kasabiliyorsunuz.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Bağımlılık yaptı dün gece 3 e kadar oynadım :D cheatengineyle sınırsı dna point kasabiliyorsunuz.
he dur bi şunu deneyeyim o zaman en son oynadığımda dünyada 100m nüfus kaldıydı yine başarısız dedi bıraktıydım oynamayı:/
-
şu steam işine çözüm söyleyin de ben de oynayayım la çok özendim. sazanavi mi yapıyonuz ne?
-
ugur0 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
he dur bi şunu deneyeyim o zaman en son oynadığımda dünyada 100m nüfus kaldıydı yine başarısız dedi bıraktıydım oynamayı:/
Hile yapsan da sonlara doğru takılıyor farkeden birşey yok :D
Önce ilk sekmedeki kuşu böceği fareyi aç virüs herkese bulaştıktan sonra hileyle bütün hastalıkları aç, oyunu 2x hızlandır dünya bir anda kaosa sürükleniyor çok zevkli oluyor :D
Bu arada en sondaki 2 virüsü açamadım steam istiyor görünüşe göre. En sağlam 2 virüsü yayamadan oyun bitti.
DadasAdam tarafından 04/May/14 19:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ilk bölümü geçtim sıkıldım siz niye sıkılmıyonuz lan?
Hep aynı atraksiyon var?
-
renegadealien bunu yazdı
ilk bölümü geçtim sıkıldım siz niye sıkılmıyonuz lan?
Hep aynı atraksiyon var?
biyolog olduğumdan ilgi çekici geliyor bana:|