Plaka Sahibinin Bilgilerine Ulaşmak (Yardım)
-
s.a müridler bugun bir araç bana çarpıp kaçtı adını söyismini bulabılırmıyız sigortacı arkadaslar yardım ederse sevınırım.PLAKA:34 AL 0822
-
araba ne renkti yada markasını biliyon mu?
-
Plakası: 34AL0822 Markası: OPEL Modeli: 2000 Sahip Belge Tarihi: 12.11.2008 Tescil Birimi: EYÜP Renk 1: MAVİ Renk 2: - Cinsi: OTOMOBİL Çalıntı Mı: HAYIR Hak Mahrumiyeti: YOK Trafik sorgulamadan en fazla bu bilgilere ulaşabiliyorsun. İsim bulmak biraz zor gibi.
-
bir sigortacıya git onların sisteminde plakayı girince gelir
-
muamele işiyle uğraşan ve işini iyi bilen birileri varsa tanıdığın onlar yardımcı olur.
-
sarı renk opelmiydi ?
-
polis tanıdığın varsa 7 ceddini bulursun yada bi baklava al götür küçükbi polis biriide anlat de böle böle anlaşcağız falab-n biraz sosyal mühendislikle hallede bilirsin djalper de buluyodu diye biliyom
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------sarı renk opelmiydi ?
-----------------------------
XD
Denildiği gibi polis tanıdık varsa bir telefona bakıyor, aynı olay benim başıma geldi tanıdık vardı, atalarına kadar buldum adamı :)
-
sen sölesene sarı opelmiydi
-
sarı degıl kusura bakmayın ınternet baglantısında sorun vardı gıremedım de sarı degıl
-
ekinalp bunu yazdı:
-----------------------------Plakası: 34AL0822 Markası: OPEL Modeli: 2000 Sahip Belge Tarihi: 12.11.2008 Tescil Birimi: EYÜP Renk 1: MAVİ Renk 2: - Cinsi: OTOMOBİL Çalıntı Mı: HAYIR Hak Mahrumiyeti: YOK Trafik sorgulamadan en fazla bu bilgilere ulaşabiliyorsun. İsim bulmak biraz zor gibi.
-----------------------------
burdada rengi belli zaten mavı yazıyor :D sen sarıda dırenmısın :D
Toplam Hit: 2724 Toplam Mesaj: 13