folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Plakaya Ceza Olayı Kalktımı ?

Plakaya Ceza Olayı Kalktımı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

abi o sana tantana yapıo ya çekecem işte siklemdiya diyelim, al aq çek dicen plakayı sökecen çekerken gidecen önüde sökecen arabaya atlayıp gidecen , bi bokta yapamaz peşinden gelemzde ,uğraşmaz, aq sanki adam öldrmşn hırsızsın vs. göt bi park edip işini halledip gelmişin yani

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Valla 10 gün içinde geldiği doğruysa tonla ceza gelmesi lazım son bi kaç ayda kaç defa park ihlali yaptım ve kırmızı ışıkta geçtim hatırlamıyorum bile.. Allah vere gelmese yarısı gelse Babam evlatlıktan reddeder :)

Ayrıca bende plakaya yazılmıyor diye bildiğim için bilinçli yaptım çoğunu :/

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

atakan_1907 bunu yazdı:
    -----------------------------

Devlet aşırı sıkmaya başladı, yakında yunanistan gibi isyan çıkarsa hiç şaşırmam. Çoğu ilde adımbaşı radar var, polis var. İnsiyatif de kullanmıyorlar, 1km bile geçsen sınırı çat ceza kesiyorlar.

DarkFall bunu yazdı:

bende bu akşam kırmızı ışıkta geçtim, gece gece flash patlamadı umarım yazmamıştır.

tam sarı yanıyodu 90km hızla duramazdım birden kırmızı yandı. eds olan yerlerde sarı ışık süresinin biraz artırılması lazım.

eğer polis resim çektiyse gelir hoca. geçmiş olsun.

Radarlardaki ışıklardaki vs kameralardan bahsediyosan flaş patlaması bekleme, kızılötesi sanırsam, göremezsin :)

yok öyle değil, kırmızı ışıktan geçince geceleyin flaş patlar. o patlamadı.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Ben yakın bi tanıdıgımdan duymustum polısler aylık maası kadar ceza yazmassalar ustlerı azarlıyomus sanırım

bende ona kurban gıttım , bırde soyle bısey var adapazarı sık kadar yer olmasına ragmen beledıyenın bokuna heryer

bırbırne karıstı , park yerı yok , o yok bu yok , ondan sonra kıtlıyolar.

hafızingenli bugün orhan camii'nin o tarafa gittin mi. ben yaya olarak geçtim oradan tam küfür etmeye başlıyodum ezan okunmaya başladı bıraktım (: lan ben yürürken daraldım nası sıkışıklık. arabayla kolay kolay kimse sokamaz beni oraya. aq yerinde gül gib trafiği katlettiler yaa.

konuna gelince geçmiş olsuun hafız dicem ama şöle bişi var. bende birkaç kez kırmızı ışıkta geçtim radara yakalanmış olabilirim hiç çevirme yoktu. ama daha eve gelen bişi olmadı. bunlar en az 2 ay önce olmuştu. ama işin içinde senin fotoğrafta var. ben yinede dicem. geçmiş olsun :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Ben yakın bi tanıdıgımdan duymustum polısler aylık maası kadar ceza yazmassalar ustlerı azarlıyomus sanırım

bende ona kurban gıttım , bırde soyle bısey var adapazarı sık kadar yer olmasına ragmen beledıyenın bokuna heryer

bırbırne karıstı , park yerı yok , o yok bu yok , ondan sonra kıtlıyolar.

hafızingenli bugün orhan camii'nin o tarafa gittin mi. ben yaya olarak geçtim oradan tam küfür etmeye başlıyodum ezan okunmaya başladı bıraktım (: lan ben yürürken daraldım nası sıkışıklık. arabayla kolay kolay kimse sokamaz beni oraya. aq yerinde gül gib trafiği katlettiler yaa.

konuna gelince geçmiş olsuun hafız dicem ama şöle bişi var. bende birkaç kez kırmızı ışıkta geçtim radara yakalanmış olabilirim hiç çevirme yoktu. ama daha eve gelen bişi olmadı. bunlar en az 2 ay önce olmuştu. ama işin içinde senin fotoğrafta var. ben yinede dicem. geçmiş olsun :D

Ben cezayı yedim ajanım haşırt diye girdi , anasını siktiler adapazarın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Boş muhabbet yapmayın. 2 yıldır araba sürüyorum her allahın günü bi tane bile ceza yemedim bi tane dingil yazacaktı adamın ağzına lafı tıkadım sonra gittim ne ceza geldi ne başka bişey adam kendi suçunu bana yıkacaktı yok ne arabayı park etmişim benim park ettiğim yerden de o kamyonu geçirecekmiş mal geri zekalı kaldırıma çıktı sinirlendi indi ne dedi buraya par etmişsin dedi bende dikkatli ol dedim o kamyonla benim arabam arasında 1 metreden fazla mesafe var falan dedim üstüne de ben park falanyapmadım durakllama yaptım dedim dörtlülerim yanıyor ve sokak boyunca da duraklama yapılmaz tabelası falan da görmedim dedim tipi suratı değişti üstüne de bildiklerini tekrar sorgula memursam memurluğunu yap işini senden iyi biliyorum gibi o sinirle söyledim bişeyler çekcinin içindeki memur da anladı sorun çıkaracaımı tamam kardeşim git sen falan dedi bende uzadım gittim. 

şimdi bu durumda istanbul üsküdar ümraniye kadıköy beykoz gibi sıkışık yerlerde ben ceza almıyorsam suç devlette değil, sizde. adam gibi yerlere park edin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Plaka senin adına ise turkiye.gov.tr adresine girdiğin anda ceza yeyip yemediğini görürsün,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 5382 Toplam Mesaj: 28