Plants Vs Zombies Pc Para Hilesi
-
Arkadaşlar bu plants vs zombies oyunun şu resimde görünen para hilesinin bi çözümü varmı ?

-
oyunu neredeyse bitirmiştim heralde bir kaç yıl önce , öyle zor bir oyunda degil hocam hile ile zevkalınır mı :S
-
PanxeR bunu yazdı
oyunu neredeyse bitirmiştim heralde bir kaç yıl önce , öyle zor bir oyunda degil hocam hile ile zevkalınır mı :S
Zaten amaç oyun içindeki para değil shop bölümündeki paradan bahsediyorum yoksa oyunu bende bitirdim hilesiz ama garden bölümünde bu paradan gerekiyor işte ? -
uzun zaman önce oynamıştım tam hatırlamıyorum ama bahçe gibi birşey vardı bitki yetiştiriryordun sulayınca para veriyordu tekrar sulamak içinde bi süre beklemen gerekiyordu pc nin saatini ileri alınca o süreyi geçirmiş oluyorsun biraz ugraştırır ama benim bildiğim tek yol bu
-
cheat mi diyorlar ne diyorlar öyle bir yama ile açıyorsun oyunu oyun içerisinde para güneş vs... basıyordun ilk çıktığında oyun denemiştim, şu an ikincisini kasıyorum, :) hile ile filan oynayınca zevki kalmıyor dayan sabır et para kendiliğinden gelir, :) yarın unutdurmada iphoneda vardı en son kaç parada kalmışım resim çekim gönderim, hırs yapar biriktirirsin en azından, :) :) :)
-
-
Cheat Engine diye bir programla yapabiliyorsun. Youtube'da falan videolu olarak anlatanlar var.
-
dün akşam denedim. güneş de çalışıyo ama parada çalışmadı cheat engine. ama kolayını buldum. mini games de oynuyorum. 2000 güneş toplayınca oyun sonlanıyo ya, direk 2k güneş yapıp oyunu hemen bitirip para topluyorum :) yarım saatte 10k dan fazla para yaptm.
-
crimeangel bunu yazdı
dün akşam denedim. güneş de çalışıyo ama parada çalışmadı cheat engine. ama kolayını buldum. mini games de oynuyorum. 2000 güneş toplayınca oyun sonlanıyo ya, direk 2k güneş yapıp oyunu hemen bitirip para topluyorum :) yarım saatte 10k dan fazla para yaptm.
Ben de oluyor. Önce paranı aratma yap bir sürü sonuç çıkacak, sonra git bir şey al orada bir tanenin değeri düşecek. Değeri düşüne işlemi uygula.
-
kady bunu yazdı
Bilmiyorum ki bumudur , hiç bir şey anlamadım ? -
braveheart bunu yazdı
Cheat Engine diye bir programla yapabiliyorsun. Youtube'da falan videolu olarak anlatanlar var.
o program internet üzerinde n oynanınca oluyor diye biliyorum ben ?