folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Plants Vs Zombies Pc Para Hilesi

Plants Vs Zombies Pc Para Hilesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bu plants vs zombies oyunun şu resimde görünen para hilesinin bi çözümü varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

oyunu neredeyse bitirmiştim heralde bir kaç yıl önce , öyle zor bir oyunda degil hocam hile ile zevkalınır mı :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

oyunu neredeyse bitirmiştim heralde bir kaç yıl önce , öyle zor bir oyunda degil hocam hile ile zevkalınır mı :S

Zaten amaç oyun içindeki para değil shop bölümündeki paradan bahsediyorum yoksa oyunu bende bitirdim hilesiz ama garden bölümünde bu paradan gerekiyor işte ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

uzun zaman önce oynamıştım tam hatırlamıyorum ama bahçe gibi birşey vardı bitki yetiştiriryordun sulayınca para veriyordu tekrar sulamak içinde bi süre beklemen gerekiyordu pc nin saatini ileri alınca o süreyi geçirmiş oluyorsun biraz ugraştırır ama benim bildiğim tek yol bu

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

cheat mi diyorlar ne diyorlar öyle bir yama ile açıyorsun oyunu oyun içerisinde para güneş vs... basıyordun ilk çıktığında oyun denemiştim, şu an ikincisini kasıyorum, :) hile ile filan oynayınca zevki kalmıyor dayan sabır et para kendiliğinden gelir, :) yarın unutdurmada iphoneda vardı en son kaç parada kalmışım resim çekim gönderim, hırs yapar biriktirirsin en azından, :) :) :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

http://www.arcadeprehacks.com/game/23922/plants-vs-zombies.html   bumudur

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Cheat Engine diye bir programla yapabiliyorsun. Youtube'da falan videolu olarak anlatanlar var.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dün akşam denedim. güneş de çalışıyo ama parada çalışmadı cheat engine. ama kolayını  buldum. mini games de oynuyorum. 2000 güneş toplayınca oyun sonlanıyo ya, direk 2k güneş yapıp oyunu hemen bitirip para topluyorum :) yarım saatte 10k dan fazla para yaptm.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

dün akşam denedim. güneş de çalışıyo ama parada çalışmadı cheat engine. ama kolayını  buldum. mini games de oynuyorum. 2000 güneş toplayınca oyun sonlanıyo ya, direk 2k güneş yapıp oyunu hemen bitirip para topluyorum :) yarım saatte 10k dan fazla para yaptm.

Ben de oluyor. Önce paranı aratma yap bir sürü sonuç çıkacak, sonra git bir şey al orada bir tanenin değeri düşecek. Değeri düşüne işlemi uygula.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilmiyorum ki bumudur , hiç bir şey anlamadım ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    braveheart bunu yazdı

Cheat Engine diye bir programla yapabiliyorsun. Youtube'da falan videolu olarak anlatanlar var.

o program internet üzerinde n  oynanınca oluyor diye biliyorum ben ?

Toplam Hit: 7045 Toplam Mesaj: 13