Play Sore Hakkında Bi Sorunum Var :(
-
Hocalarım ,
Play Storeye giriş yapıyorum ve uygulamalara güncelleme veya indirme uyguladığımda otomatik olarak pause durumuna düşüyor indirme ve güncellemeler.. bu durumdan nasıl kurtulabilirim . 3 defa fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu 50 -60 defa etkinleştirip tekrar açtım uygulamayı nafile... WİFİ / MOBİL VERİ den denedim indirmeyi ikisindede aynı... Ne yapmam gerekiyor böyle sorunla karşılaşan varmıydı hiç ?
-
-
Hocam manuel olarak yüklemek için indirmeyi durdurup kendiniz tekrar başlatabiliyor musunuz?
-
Yok hocam işte manuel de yapıyorum olmuyor otomatik de olmuyor şu VPN şeysini bi deneyeyim :'( Krize gireceğim 5 gündür telefonsuzum..
-
Sorun çözülmedi 1.5 saattir bulmadım bi cacık :( 7. format atışım telefona
-
general mobilde iki 2gün boyunca bende yaşadım. sonra ellibin yoldan sonra düzeldi. Denediklerini söylersen geriye kalanları deyivereyim. Çok zor bir süreç seni bekilyor:D Tam telefon lazım olur bişey indiremezsin. apk bulursun indirirsin güncelleme ister kapanır.
-
6 defa format attım/50-60 kere indirme yöneticisi/Google play hizmetleri/Play Store durdurup telefonu açıp kapattım. Hesabı kaldırıp tekrar giriş yaptım. Interneti kapatıp açıp kapatıp açıp 70/80 kere denedim.. şikayetimvar.com 'a şikayette bulundum yarın da gidip tüketici haklarına başvuracağım . Başka da birşey yapmadım şuana kadar :(
-
modemi resetlesene bi. Benim tel okulun modemine bağlanınca düzelmişti sanırım. İş yeri ev ve mobilde sıkıntı vardı.
-
8. Resetleyişim VPN De kullandım Mobil veriden de denedim no olmuyor :(
-
tel discovery mi? Güncelleme kontrolü yapsana onada bağlanmıyorsa sıkıntı googleplayde değil telin başka bir ayarında yada hesap ayarlarında
-
Normal bir trayıcı TWitter Instagram vs vs giriyorum ama işte kdoumun Google play'ı çalışmıyor Cihaz ELİTE son sürümü yüklü şuan. ApkPure den PlayStore apk indirdim bi nane olmadı..