folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Play Station 4 Heyecanlandım Sen Olsan Hangi Oyunu Oynardın ?

Play Station 4 Heyecanlandım Sen Olsan Hangi Oyunu Oynardın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=x7QhUL8NUK4

konsolun kralı :) xbox çıksın birde ona bakalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

4k çözünürlük olacak benim gibi yakından görsen çılıdırırdın sanırım :) sony de çalışıyorum bayi toplantısında fenaydı.

oyunları hazırlanıyo ps3 oyunları oynanamayacak dendi.

bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:01 tarihinde düzenlenmiştir

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hangi saniyelerde hangi oyunlar var yazacak forever alone bi mürid varmı ya?

Beğendiğim bazı oyunlar var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

4k çözünürlük olacak benim gibi yakından görsen çılıdırırdın sanırım :) sony de çalışıyorum bayi toplantısında fenaydı.

hocam yapma küt küt atıyor kalbim... :)))))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    rebelpower bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

hocam yapma küt küt atıyor kalbim... :)))))

hocam kolu falanda fena al bu da kolu :D

http://www.youtube.com/watch?v=G7IBAqaVq2Q

bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

türkiye fiyatı bunun tahmini ne olur bende sıkıldım artık pc den oynamaktan aaqq 98den beri pcde oynuyom age of larla başladık 

İts My Life. NOW or NEVER
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

4k çözünürlükte sadece video oynatabilecek, oyunları 1080p oynatacak maksimum, ve videolar beni hiç heyecanlandıramadı diyebilirim. Çok daha iysini bekliyordum yeni nesilden.

Muhtemelen yeni Xbox daha iyi olacaktır yine çoğu konuda, çıkınca bakar alırız.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

4k çözünürlükte sadece video oynatabilecek, oyunları 1080p oynatacak maksimum, ve videolar beni hiç heyecanlandıramadı diyebilirim. Çok daha iysini bekliyordum yeni nesilden.

oyunları 4k olarak da oynanabilecek ps3 oyunlarını oynatmayacak, kendi oyunlarında 2 mod olacak 4k ve 2k(full hd yani 1080p)

edit: bilmeden işkembeden sallamayın bu arada.

bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bende ps4 iyi daha iyi bekliyordum ama gündemde bile fazla durmadı konsol yenilenmiş sadece o kadar ek bir özellik göremiyorum dikkat çeken

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

bende ps4 iyi daha iyi bekliyordum ama gündemde bile fazla durmadı konsol yenilenmiş sadece o kadar ek bir özellik göremiyorum dikkat çeken

ds4 olacak dokunmatik yüzeye sahip kol sarjlı kullanım süresi daha uzun şuan için söylenen ve gördügümüz bunlar hocam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

oyunları 4k olarak da oynanabilecek ps3 oyunlarını oynatmayacak, kendi oyunlarında 2 mod olacak 4k ve 2k(full hd yani 1080p)

edit: bilmeden işkembeden sallamayın bu arada.

http://www.joystiq.com/2013/02/21/ps4-will-output-video-in-4k-but-not-games/

http://www.vg247.com/2013/02/21/ps4-will-display-4k-video-but-games-will-miss-out/

http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/sony-confirms-4k-video-output-on-ps4-but-not-for-games-1132919

“The PS4 supports 4K output, but only for photos and videos — not games. PS4 games do not work on 4K.” -SCEE president Shuhei Yoshida

--

Okuma yazman var ise eğer oku, yani işkembe erbabı sen oluyorsun, kalkıp da benle sidik yarıştıramazsın bu konularda.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 12