Play Station 4 Heyecanlandım Sen Olsan Hangi Oyunu Oynardın ?
-
-
4k çözünürlük olacak benim gibi yakından görsen çılıdırırdın sanırım :) sony de çalışıyorum bayi toplantısında fenaydı.
oyunları hazırlanıyo ps3 oyunları oynanamayacak dendi.
bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Hangi saniyelerde hangi oyunlar var yazacak forever alone bi mürid varmı ya?
Beğendiğim bazı oyunlar var.
-
bamboocha bunu yazdı
4k çözünürlük olacak benim gibi yakından görsen çılıdırırdın sanırım :) sony de çalışıyorum bayi toplantısında fenaydı.
hocam yapma küt küt atıyor kalbim... :)))))
-
rebelpower bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
hocam yapma küt küt atıyor kalbim... :)))))
hocam kolu falanda fena al bu da kolu :D
http://www.youtube.com/watch?v=G7IBAqaVq2Q
bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
türkiye fiyatı bunun tahmini ne olur bende sıkıldım artık pc den oynamaktan aaqq 98den beri pcde oynuyom age of larla başladık
-
4k çözünürlükte sadece video oynatabilecek, oyunları 1080p oynatacak maksimum, ve videolar beni hiç heyecanlandıramadı diyebilirim. Çok daha iysini bekliyordum yeni nesilden.
Muhtemelen yeni Xbox daha iyi olacaktır yine çoğu konuda, çıkınca bakar alırız.
-
trampfd bunu yazdı
4k çözünürlükte sadece video oynatabilecek, oyunları 1080p oynatacak maksimum, ve videolar beni hiç heyecanlandıramadı diyebilirim. Çok daha iysini bekliyordum yeni nesilden.
oyunları 4k olarak da oynanabilecek ps3 oyunlarını oynatmayacak, kendi oyunlarında 2 mod olacak 4k ve 2k(full hd yani 1080p)
edit: bilmeden işkembeden sallamayın bu arada.
bamboocha tarafından 02/Mar/13 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
bende ps4 iyi daha iyi bekliyordum ama gündemde bile fazla durmadı konsol yenilenmiş sadece o kadar ek bir özellik göremiyorum dikkat çeken
-
archair23 bunu yazdı
bende ps4 iyi daha iyi bekliyordum ama gündemde bile fazla durmadı konsol yenilenmiş sadece o kadar ek bir özellik göremiyorum dikkat çeken
ds4 olacak dokunmatik yüzeye sahip kol sarjlı kullanım süresi daha uzun şuan için söylenen ve gördügümüz bunlar hocam
-
bamboocha bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
oyunları 4k olarak da oynanabilecek ps3 oyunlarını oynatmayacak, kendi oyunlarında 2 mod olacak 4k ve 2k(full hd yani 1080p)
edit: bilmeden işkembeden sallamayın bu arada.
http://www.joystiq.com/2013/02/21/ps4-will-output-video-in-4k-but-not-games/
http://www.vg247.com/2013/02/21/ps4-will-display-4k-video-but-games-will-miss-out/
“The PS4 supports 4K output, but only for photos and videos — not games. PS4 games do not work on 4K.” -SCEE president Shuhei Yoshida
--
Okuma yazman var ise eğer oku, yani işkembe erbabı sen oluyorsun, kalkıp da benle sidik yarıştıramazsın bu konularda.