Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
Play Station 4 Tam Olarak Ne Zaman Çıkıyor ?
Play Station 4 Tam Olarak Ne Zaman Çıkıyor ?
-
Selamlar beyler play stationun çıkış tarihi ile ilgili bir sürü bilgi dolaşıyor internette.
Bu konu hakkında gerçek bilgi sahibi olanlar gerçek Türkiye çıkış tarihini ve fiyatını söyleyebilecek kişilerden bilgilendirme bekliyoruz.
Ön sipariş verenler varmı ne zaman teslim alınacağı bilgilendirildi mi ? Ne kadara aldılar ?
-
Gelecek pazar 13.30 gibi
-
noname bunu yazdı
Gelecek pazar 13.30 gibi
Hocam neye göre 13.30 acaba : )
-
Lostgun bunu yazdınoname bunu yazdı
Gelecek pazar 13.30 gibi
Hocam neye göre 13.30 acaba : )
Greenwich main time
-
ps3 10 dakkada bi güncelleme yapıyo zaten 4e ne koydular acaba yeni olarak. güncellemeyi 5 dakkaya indirmedilerse sorun yok :|
-
Ben November 13 dıye bılıyorum .. amerıka fıyatı tax sız 400$ olacak.
-
h2run bunu yazdı
Hocam benim herhangi bir yurtdışı kaynağım olmadığı için teknosa media markt gibi yerlerden alacağım acaba oralara ne zaman düşer aralığa kalmasından korkuyorum :)
-
Lostgun bunu yazdıh2run bunu yazdı
Hocam benim herhangi bir yurtdışı kaynağım olmadığı için teknosa media markt gibi yerlerden alacağım acaba oralara ne zaman düşer aralığa kalmasından korkuyorum :)
Onun hakkında hicbir bilgim yok kardesım ama fıyatının yuksek olacagı kesin.
-
Lostgun bunu yazdıh2run bunu yazdı
amerika fiyati 400 dolar, avrupa fiyati 400 euro olacagina gore, bize binecek vergilerle beraber falan 1400 lira civari cikar gibi geliyor bana.
-
Amerika'da 15 Kasım'da, Avrupa'nın birkaç ülkesinde ise 29 Kasım'da piyasada olacak.
-
Cesnist bunu yazdı
Amerika'da 15 Kasım'da, Avrupa'nın birkaç ülkesinde ise 29 Kasım'da piyasada olacak.
Türkiyede adam akıllı satışa çıkması Aralık sonunu bulur kesin.