Play Store Sorunu
-
Play Store 'da şöyle bir hata alıyorum
"Can 't install app XXX can't be installed on USB storage or SD card. Try again and if the problem continues get help troubleshooting(Error code: -18)"
Boş yer kalmamıştır diye bu hatayı veriyor diyorlar ama 3GB kendi hafızasında, 2.5 GB hafıza kartında boş yer var.
Şu son zamanlarda bu hatayı vermeye başladı. Cİhaz rootlu değil.
Derdi ne bunun?
-
play store u guncelle hocam
-
O da güncel.
"Play Store is up to date."
-
/uppala
-
bazı telefonlarda dosya ve uygulama alanları ayrı oluyor. hafıza var gibi gözükse dahi uygulama için hafıza olmayabiliyor o yüzden hata alıyor olabilirsin.
-
C10H15N bunu yazdı
bazı telefonlarda dosya ve uygulama alanları ayrı oluyor. hafıza var gibi gözükse dahi uygulama için hafıza olmayabiliyor o yüzden hata alıyor olabilirsin.
ilk defa duydum. dediğin şeye nerden nasıl bakıyoruz hocam? var mı bir program falan?
-
SkynetX bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
ilk defa duydum. dediğin şeye nerden nasıl bakıyoruz hocam? var mı bir program falan?
buna bakmak için bir yer yok yalnız. replika veya adı sanı duyulmadık bir telefon kullanıyorsan %90 öyledir. Teknoseyirde, Levent Pekcan'ın bir videosunda duymuştum.
Dipnot:Telefon kaliteliyse öyle bir sorun yoktur.
C10H15N tarafından 01/Mar/16 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
samsung galaxy tab4 hocam.
-
hocam ön belleği sil verileri sil falan iyice temizle kaldır en son sürümü tekrar kur yenıden baslat bakalım
-
SkynetX bunu yazdı
samsung galaxy tab4 hocam.
6.Dakika'dan itibaren izleyiniz. bu konudan bahsediyor ama samsung gibi cihazda bu gibi sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=VQkWHtuyJoo
-
Bosluk bunu yazdı
hocam ön belleği sil verileri sil falan iyice temizle kaldır en son sürümü tekrar kur yenıden baslat bakalım
Onu da yaptım kar etmedi.
Fark ettim ki her uygulamada olmuyor. Bazıları sorunsuz yüklenebiliyor. Mesela Fallout Shelter de hata veriyor. 100 mb lık başka oyun denedim sıkıntısız yüklendi.