Play Store Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Play Store 'da şöyle bir hata alıyorum

"Can 't install app XXX can't be installed on USB storage or SD card. Try again and if the problem continues get help troubleshooting(Error code: -18)"

Boş yer kalmamıştır diye bu hatayı veriyor diyorlar ama 3GB kendi hafızasında, 2.5 GB hafıza kartında boş yer var.

Şu son zamanlarda bu hatayı vermeye başladı. Cİhaz rootlu değil.

Derdi ne bunun?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

play store u guncelle hocam 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

O da güncel. 

"Play Store is up to date."

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

/uppala

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

bazı telefonlarda dosya ve uygulama alanları ayrı oluyor. hafıza var gibi gözükse dahi uygulama için hafıza olmayabiliyor o yüzden hata alıyor olabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

bazı telefonlarda dosya ve uygulama alanları ayrı oluyor. hafıza var gibi gözükse dahi uygulama için hafıza olmayabiliyor o yüzden hata alıyor olabilirsin.

ilk defa duydum. dediğin şeye nerden nasıl bakıyoruz hocam? var mı bir program falan?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    SkynetX bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

ilk defa duydum. dediğin şeye nerden nasıl bakıyoruz hocam? var mı bir program falan?

buna bakmak için bir yer yok yalnız. replika veya adı sanı duyulmadık bir telefon kullanıyorsan %90 öyledir. Teknoseyirde, Levent Pekcan'ın bir videosunda duymuştum. 

Dipnot:Telefon kaliteliyse öyle bir sorun yoktur. 

C10H15N tarafından 01/Mar/16 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

samsung galaxy tab4 hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hocam ön belleği sil verileri sil falan iyice temizle kaldır en son sürümü tekrar kur yenıden baslat bakalım 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    SkynetX bunu yazdı

samsung galaxy tab4 hocam.

6.Dakika'dan itibaren izleyiniz. bu konudan bahsediyor ama samsung gibi cihazda bu gibi sorun olmaz diye tahmin ediyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=VQkWHtuyJoo

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

hocam ön belleği sil verileri sil falan iyice temizle kaldır en son sürümü tekrar kur yenıden baslat bakalım 

Onu da yaptım kar etmedi.

Fark ettim ki her uygulamada olmuyor. Bazıları sorunsuz yüklenebiliyor. Mesela Fallout Shelter de hata veriyor. 100 mb lık başka oyun denedim sıkıntısız yüklendi.

Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 12
android play store