Playsatation 2 Arıyorum
-
Beyler bende Temiz 3 yıllık Ps2 var Slim chipli sorunsuz.Antalyalıyım pmden ulaşın
-
bende satıyorum 50 taneye yakın oyun var sanırım film felanda var dvd olarak kollar hem playstation hemde bilgisayar uyumlu kolların tanesi 25 tl felan 2 kol
verebilirim sıfır paketinde kollar cihaz temiz istanbul içi elden teslim edebilirim fiyat ise 180 felan düşünüyorum.
not:chip takılıdır ve okuyucu göz yeni değişti sıfır gibi bir şey makine.
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------
anakara bunu yazdı:
niye onu alıcaksınki git 500-600 lira ver xbox al rahatına bak ps2 devri değil
ha ps2 deilde xbox devri oylemi? ben senin anlini karislarim. git al 500 lira verceksen bi ps3 gelim sana her bokunu ogretim. beles onlineda var bdvd de var
-----------------------------ps3 nerde ps2 nerde hocam
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
niye onu alıcaksınki git 500-600 lira ver xbox al rahatına bak ps2 devri değil
ha ps2 deilde xbox devri oylemi? ben senin anlini karislarim. git al 500 lira verceksen bi ps3 gelim sana her bokunu ogretim. beles onlineda var bdvd de var
-----------------------------ps3 nerde ps2 nerde hocam
-----------------------------E tamamda adam xbox diyor devire bakcaksak devir ps3 devri. kusura bakmasında ben blu ray bile oynatamayan makineye 500 lira vermem.
-
hacı ben de var ps2 ama satsammı satmasammı daha karar veremedim aslında, slim çipli ama bir tane orijinal kolu var almayı düşünen arkadaşlara 20-30 tane de oyun veririm pm ile irtibat kurun :D
-
-
Tüh ya 1 ay önce açsaydın konuyu sana elimdeki chipli ps i verirdim sadece kargo fiyatına. Kuzenime verdim onun da oynadığı yok ama şimdi ver geri demem çok ayıp olur
-
bendede var. slim çipli olduğunu biliyorum. (hediye geldide. ondan emin değilim. ama veren arkadaş çipli demişti. ) kollar orjinal değil diye hatırlıyorum. isteyen olursa satabilirim. durcağına kredi kartına yatırırım :)
-
ps3 oyunlu çift kol 500 tl