Playstation / Internet Kafe İşletenler Ve Yakınları
-
Bu işi yapan tbt useri arkadaşlara veya tanıdıklarına bi kaç sorum olacak.
ps 3 için yaptıkları yatırımın karşılığını aldılarmı ?
ps işleri iyimi ?
en son büyük kriz olayı büyük etki yaptımı ?
işlettiğimiz mekan ne kadarda köklü olsa bu aralar işler ciddi anlamda düştü.
diğer esnaf arkadaşlardada bu sıkıntı var mı ?
-
ps salonu ve internet kafe işletiyorum şu anda..
yatırımı ben yapmadım ama çok köklü ve merkezi yer olduğu için zarar etmesi çok düşük bir ihtimal..
ps işleri inanılmaz derecede düştü.. kriz ortalığın anasını ağlattı..
herkeste aynı sıkıntı var.. açmayı düşünüyorsan zarar etmeyi göze al.. ufak tefek zarar değil ama :)
benden bu kadar.. aklına takılan birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
ps salonu ve internet kafe işletiyorum şu anda..
yatırımı ben yapmadım ama çok köklü ve merkezi yer olduğu için zarar etmesi çok düşük bir ihtimal..
ps işleri inanılmaz derecede düştü.. kriz ortalığın anasını ağlattı..
herkeste aynı sıkıntı var.. açmayı düşünüyorsan zarar etmeyi göze al.. ufak tefek zarar değil ama :)
benden bu kadar.. aklına takılan birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım..
-----------------------------hocam zaten bu sektördeyiz..
istiklalde bi ps cafe var ne zaman gitsem adam full çekiyor.
kendi yerime geliyorum iş yok.
kendi kendime dedim kısmetimizmi kapandı acaba.
yapan yapıyor ama..
-
adı üstünde istiklal de :) bizim yer eyüp meydan da eyüp sultanın en iyi kafesi diyebilirim.. ama işler oldukça düşük..
-
konuyla ilgili ufak bi araştırmam olmuştu sonuc ise şu ki: Kağıthanede bu işe ruhsat vermiyo belediye. Mantıklı bi açıklamasıda yokmuş daha önceden oynatanlarada ceza verdiler bi ton. Semtin neresi ise oranın huyunu suyunu iyi araştır derim sonradan çıkmasın bi terslik :|
-
SpyBreaK bunu yazdı:
adı üstünde istiklal de :) bizim yer eyüp meydan da eyüp sultanın en iyi kafesi diyebilirim.. ama işler oldukça düşük..
-----------------------------hocam eyüp sultanda nerde hangi cafe bende eyüplüyüm :D
-
cemnet bunu yazdı:
konuyla ilgili ufak bi araştırmam olmuştu sonuc ise şu ki: Kağıthanede bu işe ruhsat vermiyo belediye. Mantıklı bi açıklamasıda yokmuş daha önceden oynatanlarada ceza verdiler bi ton. Semtin neresi ise oranın huyunu suyunu iyi araştır derim sonradan çıkmasın bi terslik :|
-----------------------------şöyle bişey soyleyeyim kağıthanede işletiyoruz zaten. ps cafe konumunda ruhsatlı olan tek iş yeriyiz diye biliyorum. internet kafelerdeki ps leri kaldırdılar birbir.
böyle bi durum olmasına rağmen.. yani rakibimiz yok fakat işler bozuk.
-
Varg bunu yazdı:
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bişey soyleyeyim kağıthanede işletiyoruz zaten. ps cafe konumunda ruhsatlı olan tek iş yeriyiz diye biliyorum. internet kafelerdeki ps leri kaldırdılar birbir.
böyle bi durum olmasına rağmen.. yani rakibimiz yok fakat işler bozuk.
-----------------------------vayy hocam hangi cafe bu k.hanenin neresi :)
-
enes bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------hocam eyüp sultanda nerde hangi cafe bende eyüplüyüm :D
GoldenHorn :P -
Biz arkadaşlar genelde ordayız yhaw internet denince akla gelen ilk yer golden eyüpte :D
-
sadece orjinal oyun calıstırması kötü olsa gerek..
15 tane cihazın olsa her sene yeni cıkan pes için 15 tane pes alcaksın demektir buda kafadan 1500ytl.
daha bunun fifası var tekkeni var nfs si var varda var :| ps2 de böle değildi vesselam hdd ye yardır gitsin.