Playstation 3 Türkiye’De
-
xbox360 dediğin gibi ps2 ye le denktir..
oha sorci sen bunu bir oyun sitesinde falan yazsan idam ederler valla :)) -
bence abi :)
ben xbox360 oynadım valla
ps3 ü göremedim daha nasip olmadı ama :)
bilmiyorum xbox360 bama o kadar cazip gelmedi
bilmiyorum belki oyundan kaynaklanıyor
ama dediğim gibi kesinlikle 3 le yarışamaz :) -
+ Nintendo ya gelelimö
nintendoda 512 mb bellek var m.k işe yaramaz :) hem ps3 ve xboxla kapışabilecek kabiliyeti yok..
insanlara nintendo bu hareket algıları çok yönlü oldugu için çok manyak görünüyor..
diyor adam bir kumandasıyla bir yumruk ikinci kumandasıyla 2. yumruk olarak kullanın..
dövüş edin diyo?
kaç saat ediceksin be adam : ))) profesyonel boksör değilsin bişey değilsin :) uzun bi oyun oldugunu düşün öldün artık
nintendo daha çok çocuk konsepti bence
bando takımı falan yönetiyorsun bak o ey lenceli gözüküyordu :) -
abi xbox360 ps2 ye denk deil duz xbox ps2 ye denk :) 360 ın ps3 den iyi olduguna inanmıyosan ara en fazla 5dk nı alır.
aha bu CoD3 ps3 versyonu http://img266.imageshack.us/img266/5669/cod3ps3sc6.jpg
aha buda CoD3 xbox360 versyonu
http://img265.imageshack.us/img265/9099/cod3360oh0.jpg
arasındaki farklara dikkatli bak. hicbi asker uniforması ampul gibi parlamaz arkadaki duman efektlerine bak ne bilim dikkatli incele en uzaktaki 2 agaca bak mesela arkadaki tepelere fln cevre ve unite detayları daha iyi 360da -
pardon xbox360 mı yazmışım
ben pardon xbox yazıcaktım.. -
Sony birçok yönden geçiyor zaten xbox360ı.Ama sony geç kalarak hata yaptı.Çoğu kişi dayanamayıp xbox360 aldı :) Şimdi satış rakamı olarak biraz yetişmesi zor gibi gözüküyor malesef ve fazla oyunda yokmuş gördüğüm kadarıyla.Microsoft yine karıştırdı ortalığı :)
-
abi daha ps nin kafa oyunları çıkmadı ki :)
tekken 6 mı 5 mi ne o olması lazım o geliyor :)
Efsane MGS 4 geliyor :)
formula 1 geliyor
call of u geçelim yani :)
zannetmiyorum
grafikte yarışamaz :) -
auhe nası yarıscak abi daha, gecmis iste :) bu bi tane deilki bir suru var boyle ben cod u koydum hani ikna etsin diye. ps e cıkıcakta 360da cıkmıcakmıs sanki o oyunlar, youtube da videolar da var resimlere inanmıosan izle onlarada inanmazsan artık dicek bişi kalmıo (: 360 ın daha iyi grafik olması belki seydendir, hani ati kartlar HDR (High Dynamic Range Rendering) ve AA (Anti Aliasing) birlikte acabiliyo ama nvidia acamıyo. 360da ati ps3de nvidia oldugunu dusunursek belki bundan kaynaklı olabilir.
-
: )) abi bırak allahını severn inanıyon mu baya baya :D
-
ps3 pahalı birde hd destekli tv olmadan zevki çıkmaz.en iyisi wii bence:)
Toplam Hit: 4552 Toplam Mesaj: 35