folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Playstation 3 Türkiye’De

Playstation 3 Türkiye’De

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xbox360 dediğin gibi ps2 ye le denktir..

oha sorci sen bunu bir oyun sitesinde falan yazsan idam ederler valla :))

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bence abi :)
    ben xbox360 oynadım valla

ps3 ü göremedim daha nasip olmadı ama :)

bilmiyorum xbox360 bama o kadar cazip gelmedi
    bilmiyorum belki oyundan kaynaklanıyor
    ama dediğim gibi kesinlikle 3 le yarışamaz :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    + Nintendo ya gelelimö

nintendoda 512 mb bellek var m.k işe yaramaz :) hem ps3 ve xboxla kapışabilecek kabiliyeti yok..

insanlara nintendo bu hareket algıları çok yönlü oldugu için çok manyak görünüyor..
    diyor adam bir kumandasıyla bir yumruk ikinci kumandasıyla 2. yumruk olarak kullanın..
    dövüş edin diyo?

kaç saat ediceksin be adam : ))) profesyonel boksör değilsin bişey değilsin :) uzun bi oyun oldugunu düşün öldün artık

nintendo daha çok çocuk konsepti bence

bando takımı falan yönetiyorsun bak o ey lenceli gözüküyordu :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    abi xbox360 ps2 ye denk deil duz xbox ps2 ye denk :) 360 ın ps3 den iyi olduguna inanmıyosan ara en fazla 5dk nı alır.

aha bu CoD3 ps3 versyonu http://img266.imageshack.us/img266/5669/cod3ps3sc6.jpg

aha buda CoD3 xbox360 versyonu
    http://img265.imageshack.us/img265/9099/cod3360oh0.jpg

arasındaki farklara dikkatli bak. hicbi asker uniforması ampul gibi parlamaz arkadaki duman efektlerine bak ne bilim dikkatli incele en uzaktaki 2 agaca bak mesela arkadaki tepelere fln cevre ve unite detayları daha iyi 360da

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    pardon xbox360 mı yazmışım

ben pardon xbox yazıcaktım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sony birçok yönden geçiyor zaten xbox360ı.Ama sony geç kalarak hata yaptı.Çoğu kişi dayanamayıp xbox360 aldı :) Şimdi satış rakamı olarak biraz yetişmesi zor gibi gözüküyor malesef ve fazla oyunda yokmuş gördüğüm kadarıyla.Microsoft yine karıştırdı ortalığı :)

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    abi daha ps nin kafa oyunları çıkmadı ki :)

tekken 6 mı 5 mi ne o olması lazım o geliyor :)

Efsane MGS 4 geliyor :)
    formula 1 geliyor

call of u geçelim yani :)
    zannetmiyorum
    grafikte yarışamaz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    auhe nası yarıscak abi daha, gecmis iste :) bu bi tane deilki bir suru var boyle ben cod u koydum hani ikna etsin diye. ps e cıkıcakta 360da cıkmıcakmıs sanki o oyunlar, youtube da videolar da var resimlere inanmıosan izle onlarada inanmazsan artık dicek bişi kalmıo (: 360 ın daha iyi grafik olması belki seydendir, hani ati kartlar HDR (High Dynamic Range Rendering) ve AA (Anti Aliasing) birlikte acabiliyo ama nvidia acamıyo. 360da ati ps3de nvidia oldugunu dusunursek belki bundan kaynaklı olabilir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    : )) abi bırak allahını severn inanıyon mu baya baya :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    ps3 pahalı birde hd destekli tv olmadan zevki çıkmaz.en iyisi wii bence:)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 4552 Toplam Mesaj: 35