Playstation 4'Ün Fiyatı Belli Oldu
-
Yeni nesil oyunlarda bariz pc-ps3 farkı görünüyordu yani 4 ya da adı her neyse adı da değişecek diyorlardı işte o çıkarsa iyi olacak. Fiyatının 1000 liradan aşağı olacağını düşünmüyorum.
-
watervay bunu yazdı
xbox daha ne kadar bir geçmişe sahip ki ama playstation 1 konsol bile çıkalı çok oldu ve çok tutuldu 3ü 4ü çıkıyor.
Xbox 2001 de çıktı çok mu yeni?
Ayrıca neredeyse her konuda Xbox 360 > PS3
Sadece Gran Turismo için PS3 almıştım, sonradan Forza 4 e sarınca onu da bıraktım alet tozdan görünmüyor. Her iki konsolda da olan oyunlar Xbox'da gözle görülür şekilde daha kaliteli.
Yeni nesilde ne olur bilemem, Sony'nin o iğrenç gamepad dizaynını artık değiştirmesi şart, yoksa sırf o yüzden PS4 almam yani.
-
CEO bunu yazdı
hepsinin mk daha ps3 kırılamadı 4'ü çıkarıyolar..
aynı oyunları oynamaktan iflahım s*kildi resmen..
ne demeye korsan koruması yapıyorlarsa onu da anlamış değilim aslında.
yanlisin var zamunda torrentlerine bir bak istersen ps3 oyunlarini torrent sitelerinden indirip hdd.den calistirabiliyorsun.
-
CEO bunu yazdı
PS3'te oynayamadığımız oyun yok hocam sen ne alemdesin? :)
-
blackhammer bunu yazdıCEO bunu yazdı
yanlisin var zamunda torrentlerine bir bak istersen ps3 oyunlarini torrent sitelerinden indirip hdd.den calistirabiliyorsun.
ps3 ve xbox uzun zamandır kırık hocam
harici HDD ye 100 tane oyun atıyor adamlr istediğini seçip oynuyorsun ama bana göre en iyi konsol PC dir.
-
DestinatioN bunu yazdı
@ceo
hacım xbox hangi açıdan daha kötü ps den acaba açıklarmısın ?
online oyun kısmı ve network kısmı
donanım üstünlüğü
oyun geliştirme kolaylığı
gibi soruların cevabı seni haksız yapar
haa ps daha popüler o ayrı
bluray oyun ps3 + 3d oyun
dvd oyun xbox ????
ps3 şuan daha iyi emrahcıgım kırdırmazsan online oyun seçenegi daha cok suan daha da artıcak donanımdan yukarıda çaktımı :D
oyun geliştirme koalylıgı derken ? eski ateri oyunlarını bile crash bandicoot mu ne onları uyarlamıslar zevkine :D
-
hacked75 bunu yazdı
Yeni gelen haberlere göre 20 Şubat'ta New York'ta tanıtılması beklenen PlayStation 4'ün Japonya satış fiyatının 40.000 Yen (760 TL) olacak ve sene sonuna doğru piyasaya sürülecek.
Fiyata bakıldığı zaman PS4'ün önceki konsollara göre daha bütçeye uygun olacağı görülüyor. Tanıtılacak PS4'ün 160 GB dahili hafıza, 8GB RAM ve 2GB video RAM'e sahip olacağı söyleniyor.(Alıntı.)
ben sony de çalışıyorum benim haberim yok alıntı değil fısıltı hocam 15 martta açıklanacak bize bile açıklamıyo itneler şuan için
-
ayrıca ps 3 ün görüntü kalitesi sony tv ile geliştirilir en iyi görüntüyü sony tv ile alırsınız kırık oyunlarda görüntü kalitesi aramayın yanılırsınız madem oynayacaksın görüntü dandik diyorsun bastır parayı al bluray i orjiden oyna ;) xbox dvd oyun açarken ki full hd oyun sıgdıramazsın dvd ye ps3 bluray hocam bluray=40 gb
-
ibo ismimi nie açık edion :F
bu arada sen satışına bak anlamazsın bu işlerden
sony çalışanısın die bok atma xbox a :D
biz de severiz sony i ürünlerinide alırız ama xbox bi tık önde
ps3 online servis sorunları (psn ve psn hacklenmesini saymıyorum :D , geliştirici sorunları vs vs yazarsan gogıla çıkar karsına )
ha tv dersen en iyisi sony derim ve dedim gittik aldık :F
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&gs_rn=2&gs_ri=hp&tok=EcXbyFOqe6p-0WcVn9BD7w&cp=23&gs_id=w&xhr=t&q=xbox+360+ps3+comparison&safe=off&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42080656,d.d2k&ion=1&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=jBkYUdylKMiYhQesuIDgCQ
-
DestinatioN bunu yazdı
ibo ismimi nie açık edion :F
bu arada sen satışına bak anlamazsın bu işlerden
sony çalışanısın die bok atma xbox a :D
biz de severiz sony i ürünlerinide alırız ama xbox bi tık önde
ps3 online servis sorunları (psn ve psn hacklenmesini saymıyorum :D , geliştirici sorunları vs vs yazarsan gogıla çıkar karsına )
ha tv dersen en iyisi sony derim ve dedim gittik aldık :F
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&gs_rn=2&gs_ri=hp&tok=EcXbyFOqe6p-0WcVn9BD7w&cp=23&gs_id=w&xhr=t&q=xbox+360+ps3+comparison&safe=off&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42080656,d.d2k&ion=1&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=jBkYUdylKMiYhQesuIDgCQ
sony lazım olursa soyle sana özel fiyat ;) her daim kardeşim benim