Playstation 5 Tanıtıldı
-
Super Marionun keyfini hiçbirşey vermez.
-
PS Kafeler kapanıp millet evde vakit geçirecek şeyler arayınca Playstation altından hızlı yükselmiş.

-
mkyb bunu yazdı
PS Kafeler kapanıp millet evde vakit geçirecek şeyler arayınca Playstation altından hızlı yükselmiş.

Bundan 1.5 sene önce Teknosa'da çalışıyordum. Karne zamanı çift kol çift oyun 1499'dan satıyorduk
Vay amına koyayım
-
Mylitta bunu yazdımkyb bunu yazdı

Bundan 1.5 sene önce Teknosa'da çalışıyordum. Karne zamanı çift kol çift oyun 1499'dan satıyorduk
Vay amına koyayım
Takribi o zamanlarda çift kol ps pro yu + 3 yıl garanti uzatmalı 2200 e mi ne aldımdı. Şuanda PS Store çıldırdı. Adamlar resmen Türkiyeyi sikiyor. Aylardır oyun almadım şayet yeni çıkan oyunlar 450-750 arası falan çıkıyor. Mart ayı indirimleri sadece "Türkiye" özelinde kaldırıldı ve yapılmadı.
PS Turkiye o.ç olma yolunca çok emin adımlar atıyor. Oğlan evde arkadaşları ile bişiler oynuyor yoksa 2dk düşünmez satardım. PS ilk serisinden beri düzenli takipçisi ve seveni olarak bir dahada PS almayı asla düşünmüyorum.
-
ps almayalım xboxta almayalım tmm e iyi bir bilgisayar donanımı masrafını karşılayacak parada yok incehes** denilen sitede öteden topluyoruz beriden topluyoruz 12 k yı buluyor napalım oynamıcaz ozaman minecraft'a devam :)
-
Spyware__007 bunu yazdı
ps almayalım xboxta almayalım tmm e iyi bir bilgisayar donanımı masrafını karşılayacak parada yok incehes** denilen sitede öteden topluyoruz beriden topluyoruz 12 k yı buluyor napalım oynamıcaz ozaman minecraft'a devam :)
O kadar uçmaya gerek yok.
3500 TL.
Bende i7 4790k, kingston 16 GB Ram, Asus 1070 dual var. 2k ekranda battlefield 5'i ultra ayarlarda oynuyorum 70-80 fps veriyor. 4k, 144 hz monitörde red dead redemption 2 oynayacağım demiyorsan böyle bir sistem çok rahat yetiyor.
-
Şu klavye mouse muhabbetini konsollara yapsalar hiç düşünmeden bir konsol alırım birde ucuz laptop.Kafam çok rahat olurdu.Param çok olsa da aynı etki olurdu tabi.d
-
skyvalet bunu yazdı
Şu klavye mouse muhabbetini konsollara yapsalar hiç düşünmeden bir konsol alırım birde ucuz laptop.Kafam çok rahat olurdu.Param çok olsa da aynı etki olurdu tabi.d
Zaten fare ve klavye bağlanabiliyor. Yalnız her oyunun fare ve klavye desteği yok. Orası sıkıntı. Sony oyun yapımcılarına destek vermeyi zorunlu tutsa güzel olur. Xbox'ta Microsoft zorunlu tutuyor diye biliyorum.
-
Biliyorm hocam var yöntemleride tam stabil yöntem xboxda var oda her otunu desteklemiyor.Pc gerçekten kafa ağrıtıyor monitörü yok 4k fps yok 200 yok ram 4000mhz.Oyun oynamak mouse,klavye ayarlasınlar konsol en iyisi herkes aynı şartlarda oynuyor.Gerçe proları çıktı şimdi amk kağıt oynayım bari.
-
Caliber bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Xbox sikip atacak
Sony fanları
Exculusive oyun diye ağlayanlar alsın
Gerçek oyuncular xboxa geçti bile
Konsolda asıl oynanacak oyunlar xbox dada olan oyunlar fifa assasin creed witcher cyberpunk gta rdr ve cod battlefield serisi
Adam 4k 120fps ye kadar destek 1tb ssd koymuş çükümü yala sony 10 saatlik game play e sahip exculusive oyunlarında senin ve fanboylarının olsun
Kusura bakma da gerçek oyuncu konsol kullanmaz.
kıral boşver be , biz de sahtecikten oyuncu oluruz :D
ne güzel kaygılar , titr ler var şu alemde ya