Playstation Cafe Açma Fikri
-
zeybekustasi bunu yazdı
Selam Arkadaşlar,
Kayınpederin Getire kiraladığı deposu vardı getir geçen ay çıktı.
İstanbul kavacıkta bayramoğlu dönere yakın bi konumda 24 saat trafik geçen bi yolun yanında bi depo.
1- Oto yıkama açayım dedim de çok zor iş maliyetler fırladı kar oranı çok düştü bi de laf sözü kimse kaldıramaz. Park yeri sıkıntı getirde bu yüzden çıktı mahalleli getir araçlarına sorun çıkardı.
2- Playstation cafe mi açsak diye aklına giresim var. Rahat 12 ila 15 65" tv sığar içeri.
Kredi çeker açarız taksit taksit öderiz diye düşünüyorum.
Nedense yıllardır hep böyle bi hayalim var. Tutar tutmaz bilemicem.
Hiç tutmazsa aletleri satar geçeriz diye düşünüyorum.
Çok ciddi riske atacak param olmadığı için bi deniyeyim diyemiyorum. En kolay alabildiğim risk pringles almak herhalde.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam beykozda yaşıyorum. Kesin birşey diyemem ama bence oralarda tutmaz çünkü bayramoğlu dönerin çevresi genel olarak dükkan iş merkezi gibi yerler. Kavacık biraz elit bölge kalıyor beykozda dediğin yerde de site var birkaç tane orda yaşayan ailelerde zaten ps vardır
-
bu saatten sonra öyle bir kafe ancak uni öğrencilerinin olduğu bir yerde tutar. Onda da yine öyle fazla bir kazanç bekleme ancak kendi yağında kavrulursun ufak ufak .
-
PS - Xbox cafe yap içine de langirt masatenisi iddaa bayiliği koy
-
Önemli olan kriterleri söyleyeyim bana göre.
Yaya trafiği olmalı, ve yayaların yaş aralığı + cinsiyeti önemli. Yayalar iş odaklı ise kimse gelipte girmez. Yayalar daha çok gezme odaklı ve genç olmalı. Eğer esnaf ağırlıklı bir bölge ise, esnaf odaklı bir şeyler yapman lazım. Yoksa kapatırsın.
-
Çevremdeki 3 tane yılların salonu iflas edip kapattı.
bence yıl 2022 iken çok çok işlek ve büyük bir alana hizmet etmeyeceksen ( 500 masalı, lol turnuvalı, içerisinde yemek vs olan ) kısa vadede tekrar bir " depomuz var ne yapsak " diye konu açabilirsin diye tahmin ediyorum.
Almanya tekrar maske zorunluluğuna vs dönüyor diye haberler çıkmaya başladı, tekrar bir pandemi sürecinin dünya devletleri ve küresel ekonomi söz sahipleri tarafından yaşanmasına izin verileceğini sanmıyorum. Ama olurda tekrar bir pandemi süreci kapanma vs olursa direkt kepenk indirebilirsin.
-
Dedigin bölgede yakinlarda okul yok bildigim kadariyla.
Daha cok kurumsal isyerleri hakim. Medipol üniversitesi var oda senin dedigin lokasyonun biraz asagisinda kaliyor. Oralarda baska Playstation kafe var mi bilmiyorum.
Uni ögrencisi cok gelirmi oralara bilmiyorum ama depo dan bozma bir Playstation kafe (zeminden asagida ise) cok tutmaz gibi geliyor.
Oralarda isyerleri cok oldugu icin farkli olabilecek bir yemek üzerine dükkan olabilir ama oda ondan da cok fazla var.
-
Eğer The game for big kids tadında bir yer açmayacaksan çok tutacağını sanmıyorum. Hem elin ergeniyle uğraş hem belediyeyle
https://www.thegame.com.tr/
-
Hocam eskisi gibi oyun kulturu kalmadı. Genclere hitap edeceksin bu zamanda. Bir sekilde yeme icme kulturu ile eglenceyi birlestirmen lazım. Ornegin adam icabında kız arkadasını alıp gelebilmeli cafe bolumunde cayını kahvesini icip sonra arkadasıyla oyununu oynayıp eglenmeli diye dusunuyorum.
-
underzero bunu yazdı
Dedigin bölgede yakinlarda okul yok bildigim kadariyla.
Daha cok kurumsal isyerleri hakim. Medipol üniversitesi var oda senin dedigin lokasyonun biraz asagisinda kaliyor. Oralarda baska Playstation kafe var mi bilmiyorum.
Uni ögrencisi cok gelirmi oralara bilmiyorum ama depo dan bozma bir Playstation kafe (zeminden asagida ise) cok tutmaz gibi geliyor.
Oralarda isyerleri cok oldugu icin farkli olabilecek bir yemek üzerine dükkan olabilir ama oda ondan da cok fazla var.
Medipol unü ilk orta ve lise var. Zeminden aşağıda değil ama yaya trafiğinden çok akıcı araç trafiği var
zeybekustasi tarafından 20/Tem/22 02:07 tarihinde düzenlenmiştir
