Playstation Cafe Açma Fikri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Selam Arkadaşlar,

Kayınpederin Getire kiraladığı deposu vardı getir geçen ay çıktı.

İstanbul kavacıkta bayramoğlu dönere yakın bi konumda 24 saat trafik geçen bi yolun yanında bi depo.

1- Oto yıkama açayım dedim de çok zor iş maliyetler fırladı kar oranı çok düştü bi de laf sözü kimse kaldıramaz. Park yeri sıkıntı getirde bu yüzden çıktı mahalleli getir araçlarına sorun çıkardı.

2- Playstation cafe mi açsak diye aklına giresim var. Rahat 12 ila 15 65" tv sığar içeri.

Kredi çeker açarız taksit taksit öderiz diye düşünüyorum.

Nedense yıllardır hep böyle bi hayalim var. Tutar tutmaz bilemicem.

Hiç tutmazsa aletleri satar geçeriz diye düşünüyorum.

Çok ciddi riske atacak param olmadığı için bi deniyeyim diyemiyorum. En kolay alabildiğim risk pringles almak herhalde.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam beykozda yaşıyorum. Kesin birşey diyemem ama bence oralarda tutmaz çünkü bayramoğlu dönerin çevresi genel olarak dükkan iş merkezi gibi yerler. Kavacık biraz elit bölge kalıyor beykozda dediğin yerde de site var birkaç tane orda yaşayan ailelerde zaten ps vardır

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu saatten sonra öyle bir kafe ancak uni öğrencilerinin olduğu bir yerde tutar. Onda da yine öyle fazla bir kazanç bekleme ancak kendi yağında kavrulursun ufak ufak .

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

PS - Xbox cafe yap içine de langirt masatenisi iddaa bayiliği koy

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Önemli olan kriterleri söyleyeyim bana göre.

Yaya trafiği olmalı, ve yayaların yaş aralığı + cinsiyeti önemli. Yayalar iş odaklı ise kimse gelipte girmez. Yayalar daha çok gezme odaklı ve genç olmalı. Eğer esnaf ağırlıklı bir bölge ise, esnaf odaklı bir şeyler yapman lazım. Yoksa kapatırsın. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Çevremdeki 3 tane yılların salonu iflas edip kapattı. 

bence yıl 2022 iken çok çok işlek ve büyük bir alana hizmet etmeyeceksen ( 500 masalı, lol turnuvalı, içerisinde yemek vs olan )  kısa vadede tekrar bir " depomuz var ne yapsak " diye konu açabilirsin diye tahmin ediyorum.

Almanya tekrar maske zorunluluğuna vs dönüyor diye haberler çıkmaya başladı, tekrar bir pandemi sürecinin dünya devletleri ve küresel ekonomi söz sahipleri tarafından yaşanmasına izin verileceğini sanmıyorum. Ama olurda tekrar bir pandemi süreci kapanma vs olursa direkt kepenk indirebilirsin.  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dedigin bölgede yakinlarda okul yok bildigim kadariyla.

Daha cok kurumsal isyerleri hakim. Medipol üniversitesi var oda senin dedigin lokasyonun biraz asagisinda kaliyor. Oralarda baska Playstation kafe var mi bilmiyorum.

Uni ögrencisi cok gelirmi oralara bilmiyorum ama depo dan bozma bir Playstation kafe (zeminden asagida ise) cok tutmaz gibi geliyor.

Oralarda isyerleri cok oldugu icin farkli olabilecek bir yemek üzerine dükkan olabilir ama oda ondan da cok fazla var.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Eğer The game for big kids tadında bir yer açmayacaksan çok tutacağını sanmıyorum. Hem elin ergeniyle uğraş hem belediyeyle

https://www.thegame.com.tr/

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam eskisi gibi oyun kulturu kalmadı. Genclere hitap edeceksin bu zamanda. Bir sekilde yeme icme kulturu ile eglenceyi birlestirmen lazım. Ornegin adam icabında kız arkadasını alıp gelebilmeli cafe bolumunde cayını kahvesini icip sonra arkadasıyla oyununu oynayıp eglenmeli diye dusunuyorum.

Syntax error..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Dedigin bölgede yakinlarda okul yok bildigim kadariyla.

Daha cok kurumsal isyerleri hakim. Medipol üniversitesi var oda senin dedigin lokasyonun biraz asagisinda kaliyor. Oralarda baska Playstation kafe var mi bilmiyorum.

Uni ögrencisi cok gelirmi oralara bilmiyorum ama depo dan bozma bir Playstation kafe (zeminden asagida ise) cok tutmaz gibi geliyor.

Oralarda isyerleri cok oldugu icin farkli olabilecek bir yemek üzerine dükkan olabilir ama oda ondan da cok fazla var.

Medipol unü ilk orta ve lise var. Zeminden aşağıda değil ama yaya trafiğinden çok akıcı araç trafiği var

zeybekustasi tarafından 20/Tem/22 02:07 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 20
ps cafe