PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) Sınavına Girecek Var Mı ?
-
Beyler sınava girecek var mı aranızda ? Varsa netler filan nasıl çıkıyo, hangi kaynaktan çalışıyosunuz ?
-
Elendım aq renk koruymusum :)
-
sınava girmek için şartlar ne hocam,uyuyosa girerim
-
bu sene gectı hocam artık once ygs de 280 alman ve gıdıp basvurman gerek sonra sana mulakt tarıhının yazılı oldugu bı kagıt verıolar ve o gun gıdıp saglık kontrolunden gecıosun eger basarılı olusan sınava hak kazanıosun
-
300 dü baraj 280 e mi düşürdüler yine.
-
la olm büyük oynayın komiser olmak varken.....
-
evet hocam baktılar kımse basvurmuo dusurduler ben 310 almıstım ama 21 sene sonra renk koru oldugmu ogrendım
-
ben giriyorum. Arge yayinlarinin kitabina calisiyorum dün de Yediiklim in denemesini aldim biseyler yapiyorum ama sanki duzensiz oluyor ya korkuyorum hadi olmazsa diye :F
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
ben giriyorum. Arge yayinlarinin kitabina calisiyorum dün de Yediiklim in denemesini aldim biseyler yapiyorum ama sanki duzensiz oluyor ya korkuyorum hadi olmazsa diye :F
-----------------------------Net kaç geliyo hacı peki ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------Net kaç geliyo hacı peki ?
Bi tane cozdum daha 80 yaptim ya eksigim var bakalim tarih yapamiom :D -
hacı geçebn sene girdim kazandım, erzurum yada erzincan tam hatırlamıyorum polis okuluna gelip kayıt yaptırın dediler gitmedim :) Pişman değilim
sınavada hiç çalışmadan gittim. 114 netim mi ne vardı.
sorular ygs tadında hatta daha kolay. biraz haberlere filan bakmanızı öneririm geçen sene avatarın yönetmeni filan çıkmıştı. film festivali filan sormuşlardı. yani gündemden sorular geliyor.