Pokemon Bütün Sezonlar Türkçe Dublaj Boxset Var Mı ?
-
Türkçe dublaj olarak bütün sezonları, bütün bölümleri toplu halde nasıl indirebiliriz ?
-
@kaptan pm at haci
-
Bulamazsın. İlk 4 sezon harici dublaj yok.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
@kaptan pm at haci
yakında açacak oldugum sitemde izleyebilirsin hocam.)
sadece pokuman degil bir çk çizgifilmde olacak.
4 sezon harici tr yok
KaptaN tarafından 31/Tem/16 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Arşiv yapmak için indirmem lazım. İlk 4 sezonu nasıl indirebilirim peki torrent vs bulabilir miyiz ? Benim bulabildiğim tüm linkler turbobit gibi kanserojen sitelere ait :(
-
DadasAdam bunu yazdı
Arşiv yapmak için indirmem lazım. İlk 4 sezonu nasıl indirebilirim peki torrent vs bulabilir miyiz ? Benim bulabildiğim tüm linkler turbobit gibi kanserojen sitelere ait :(
turkanime.tv adresinde mevcut ama orda da izleyebilirsiniz. Videoya sağ tık yapıp "video olarak kaydet" diyerek de indirilebilir. Onun dışında bildiğim toplu indirme linki yok maalesef.
-
Bot verelim abime ? :D
@kaptan çocukluğumuza döndük bekliyoruz hacı.
-
KaptaN bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
@kaptan pm at haci
yakında açacak oldugum sitemde izleyebilirsin hocam.)
sadece pokuman degil bir çk çizgifilmde olacak.
4 sezon harici tr yok
alt yazı var mı ?
lan 2. cocuk geliyor oda biraz kendine gelsin beraber izleriz diye saklamak istediğim bir anime.
-
exchanger bunu yazdı
Bot verelim abime ? :D
@kaptan çocukluğumuza döndük bekliyoruz hacı.
Neden olmasın hocam merakla bekliyorum :)
-
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZTsbuZqDLXYKrePkY2hlR4JYUcK4reNNVX
Buyurun ilk sezon Türkçe dublaj. İlk 4 sezon dublaj. 2 sezon altyazı olmak üzere toplam 6 sezon var elimde.
-
mkyb bunu yazdı
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZTsbuZqDLXYKrePkY2hlR4JYUcK4reNNVX
Buyurun ilk sezon Türkçe dublaj. İlk 4 sezon dublaj. 2 sezon altyazı olmak üzere toplam 6 sezon var elimde.
ben şuan indirmeye başladım. Görüntü kalitesi hakkında biraz bilgi verebilirmisin hocam? onca bölüm sadece 6.1gb :s