Pokemon Full Sezonlar
-
HolyOne bunu yazdı
Çok duydum hiç izlemedim pokemonu ya faydalı bir esermi ? bukadar tutmuş yani sonuçta.
Tavsiye edermisiniz bu yaştan sonra izlenirmi ?
bırak animesini. pokemonun bütün oyunlarına dal :)
pokemon red fire dan başla :)
..o çocuğun atladığı haberini çok iyi hatırlıyorum. o zamanlar baya küçüktüm. teyzem bir daha izlemiyceksin falan diyordu.. nasıl aklımda kaldıysa.. 2000 yılında falan.
BerkayCit tarafından 21/Haz/15 17:29 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Çok duydum hiç izlemedim pokemonu ya faydalı bir esermi ? bukadar tutmuş yani sonuçta.
şeyhim sen gta oynamamışsın pokemon izlememişsin nerde büyüdün allah aşkına :D
-
HolyOne bunu yazdı
Cizgi filminden ziyade bi tane Nintendo Game Boy edinip Pokemon oynayacaksiniz. Iste o zaman anlasiliyo keyfi.
Yil 2001'ler bende 2-3 tane Pokemon oyunu vardi. Bir oyunu bitirdigimde harcadigim vakit 150 saat civariydi. Tabi cogu kisi bu oyunu oynamadigi icin söyleyince yabanci kaliyolar.
Florenzi tarafından 21/Haz/15 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Hala aklımda tamamen türkçe yazma fikri :D ama düşünüyorum. acaba telif hakkı var mı?
-
http://pokemonizle.net/ bu sayfada 17. sezonun sonuna kadar var
-
SkynetX bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Animelerde yaş sınırı olmaz genelde şeyh. Türünü seversen izle pişman olmazsın.
Ayrıca şunu hatırlatmakta fayda var: :)
2014 itibariyle Pokémon 17. sezonda 800'den fazla bölümü ile devam eden anime, 17 sinema filmi, 9 kısa film, 12 seride 24 oyun ve 40'dan
fazla yan oyundan oluşmaktadır.17 sinema film ? Onu ben kacirmisim, nedir onlar merak ettim.
-
4. sezonda kaldım, meğersem türkiye de yayın yasağı varmış, şimdi öğreniyorum. Neyse ingilizceden devam.
Ama ilk sezondaki hava hiçbirinde yok :(
-
Cipslerin içinden çıkan Pokemon tasoları vardı. Kusana kadar cips yerdim.
-
HolyOne bunu yazdı
Abu sunun bi oyununu yap da bizlere essiz ve cok uzun yillar hatirlanacak bir armagan ver yaw olma mi_? Tikky Hunter tadinda kaldi. Asla unutulmaz. Ama asagidaki linkin bi senin möbarek elllerinden gecmesi lazim.
Bilenler bilir. Eskilerden... :)) ahahahahaaa :D -