Pokemon İstek.
-
Arkadaslar 7. sezon 32. bolumden sonrasını ızleyemedım. Bundan sonrakı bolumler ıcın elınde altyazılı lınk yada dosya bulunan var mı?
Izlemek ısteyen dıger arkadaslarada yardımcı olmus olursunuz. Netten ındırıp altyazı ekleyecegım fakat altyazısı bıle yok .
-
hocam ben okadar bile izliyemedim ne oldu ash pokemon ustası oldumu yoksa hala onamı uğraşıyor
-
en son hoen bolgesınde 5. rozetını almıstı yada 4. Hoen lıgıne gıtmeye ugrasıyor sımdılık. Pokemon Turkıye forumunada baktım 32. bolumden sonrası yok 7. sezonun. Yapacak bırsey yok. Ingılızce ızleyecez artık :)
Bu aralar narutoda cıvıdı bleachtende sogudum takıp edılecek anıme kalmadı basyapıt denılebılcek. One Pıece beklıyorum her hafta :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------en son hoen bolgesınde 5. rozetını almıstı yada 4. Hoen lıgıne gıtmeye ugrasıyor sımdılık. Pokemon Turkıye forumunada baktım 32. bolumden sonrası yok 7. sezonun. Yapacak bırsey yok. Ingılızce ızleyecez artık :)
Bu aralar narutoda cıvıdı bleachtende sogudum takıp edılecek anıme kalmadı basyapıt denılebılcek. One Pıece beklıyorum her hafta :)
-----------------------------naruto çok filler yapıyor ben artık mangadan takip ediyorum bleachte bu arctansonra güzelleşir eleman bi güçlerine kavuşsun one piece tede bi hata yaptım meraktan mangasına baktım şimdi bekliyorum anime mangasına yetişsin
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------en son hoen bolgesınde 5. rozetını almıstı yada 4. Hoen lıgıne gıtmeye ugrasıyor sımdılık. Pokemon Turkıye forumunada baktım 32. bolumden sonrası yok 7. sezonun. Yapacak bırsey yok. Ingılızce ızleyecez artık :)
-----------------------------naruto çok filler yapıyor ben artık mangadan takip ediyorum bleachte bu arctansonra güzelleşir eleman bi güçlerine kavuşsun one piece tede bi hata yaptım meraktan mangasına baktım şimdi bekliyorum anime mangasına yetişsin
-----------------------------hocam varsa istediğin sana upload edebilirim
http://www.tahribat.com/Forum-Anime-Arsivim-Arsivciler-Buraya-149829/
manga arşivimide yayınlarım belli bir zaman sonra
-
FCN'de var diye hatırlıyorum tüm sezonları.
-
Turkce altyazılı olarak mı? Ingılızce dublaj nettende ızlerım cunku . Ingılızce olsada arada kacırabılıyorum bazı seylerı tadı kacıyor anımenın :)
@bensiz_aglama altyazılı olarak varmı elınızde 7. sezon 32. bolumden sonrası?
Ayrıca anıme arsıvınızın hepsı aynı goruntu kalıtesındemı . Goruntu ve altyazı bılgılerı verebılırmısın.
FCN'e bır pm atayım
-
ya elinde olan biri 1.sezondan itibaren bi up'lasa flan ne güzel olur.
ash misty'e kayabildimi bu arada ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ya elinde olan biri 1.sezondan itibaren bi up'lasa flan ne güzel olur.
ash misty'e kayabildimi bu arada ?
-----------------------------harbi biri uplasa fena olmazdı :D
büdüt:sakata gelmeyek şimdi :D
-
götürmüş herhalde :D

-
:D elımde olsa uplardımda malesef :)