POKEMON Sevenlere Kötü Haber
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
bu herife söyleyin yaşıyosa sağlam bi pokemon animasyon filmi yaparsa dünyanın mına çakar yine.
-----------------------------Haklısın dostum katılıyorum sana..Bir PEKAMON animasyon filmi gelse bu çekik gözlüden çok sağlam olur .)
-
bazi cips paketlerinden 2 tane pokemon taso cikardi o zaman ki mutlulugumu daha yakalayamadim da ona yaniyorum :/ yaraticisi ölse de cizmeye devam eederler nasilsa
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
bazi cips paketlerinden 2 tane pokemon taso cikardi o zaman ki mutlulugumu daha yakalayamadim da ona yaniyorum :/ yaraticisi ölse de cizmeye devam eederler nasilsa
-----------------------------O mutluluk unutulmaz bişey ya.) Açardım paketi bi umutla,snra içinden birbirine yapışmış 2 tane taso çıkardı..O gün benden mutlusu olmazdı..Çocukluk işte aahh ahh yaşlandık .).P NOT:Yaş 18 .D
-
ya bu bopkemanın bi browser oyunu vardi pokeman avliyordun savaşiyordun falan hatirlayan varmi bilmiyorum .
www.pokeman.... .com böyle bişeydi ama hatirlamiyorum ismini bi ara silindi falan diye duymuştum ama hatirlayan falan varsa bi yazarsa sevinirim.
edit:
tamam buldum http://www.pokemonbattlearena.net/ site bu eskiden pokemancrater di fakat kapanmis site.
-
Çocuğun biri balkon atladı çizgi filmi yayından kaldırdılar... Ne izlerdim onları...