Poker Filmi
-
dediğin filmde yaşlı kurt çocugun babası
babası toplamda 2 kere dünya şampiyonu oluyor 1 kere daha olursa guiness rekorlar kitabına giricek finaldede ogluyla karşılaşıyor oglunun eli iyi olmasına rağmen babasının rekor kırması için bırakkıyor fln fişman güzel filmdir tabi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
hoca aynı 21 gibi anlattıkların fakat çelişkiler var.
yaşlı kurt oyunları inceliklerini okuldaki mat zekası üstün öğrencilere öğretiyor ve busayede hepsinin hem para kazanmasını hemde
iyi notlar almasını sagliyor. her hafta sonu vegas a gidiyorlar bizim çocugun 400bin dolar (şimdi tam rakamı unuttum) gibi bir para biriktirmesi gerekiyor
çok iyi para kazanırlarken aralarında tartışma çıkıyor bizim gençler kendi kendilerine oyun oynamaya çalisiyorlar . bu arada da eski güvenlik görevlisi
bizim eski oyuncuyu yakalamaya çalisiyor ve bi anlasma yapiyor gençler adamı yakalatıyorlar
bir izle bence o film degilse bile yarısı aynı ( en azından benim hatırladığım kadarı ile :)
-----------------------------dediğin filmi biliyorum o değil... bunda sadece bir kişiye eğitim söz konusu benim bahsettiğimde
-
Seastar bunu yazdı:
kumarbazmı
-----------------------------kumarbaz eski bir film.. O kadar eski değil bahsettiğim film...
-
syntr bunu yazdı:
dediğin filmde yaşlı kurt çocugun babası
babası toplamda 2 kere dünya şampiyonu oluyor 1 kere daha olursa guiness rekorlar kitabına giricek finaldede ogluyla karşılaşıyor oglunun eli iyi olmasına rağmen babasının rekor kırması için bırakkıyor fln fişman güzel filmdir tabi
-----------------------------Dediğiniz film için tıkla izle site bulamadımyardım edebilirmisiniz =?
-
merak ettim filmleri, link var mı link :)
-
dediğin film DEAL(anlaşma) bence en sonda çocuk çift as atıp adamın kazanmasına izin veriyor
-
FCN bunu yazdı:
konusu açılmışken bende sorim yine poker filmi
kızıl derililer vardı filmde. poker sahneleri bi gemide geçiyodu poker gemisi para vererek katılıyorlar.hile yapanı gemiden atıolardı falan.paralar bi kasada toplanıo.başrol oyuncusunun amacı sanırım o kasayı yüürütmekti ama en sonunda akzanıo diye hatırlıyorum
vs..
hatırlayan varsa süepr olur :D
-----------------------------Maverick hocam
-
demir attim.
-
Lucky You izledim güzeldi iyi vakit geçirdim sağolun dostlar.