Poker Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı bence hiç kasma, normal oyna zaten kazanılıyor. 70M yapmıştım sıkılıp bırakmıştım, sonra eşe dosta dağıttım chipleri. Poker dediğin jest,mimik sanatıdır hocam, böyle pc başından oynayınca tombaladan farkı kalmıyor :F

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

charlesle pokere dalamazsın . iDleri gorebilirsin , ve sınırsız davetiye atabilirsin.şuan milletin yolladığı gift gibi.. okeydede aynen herkesin id sini masa sahibinide görebilirsin onunla..

pokere dalabilmen için poker dosyalarında xss bulman lazım. facebook session ve cookiesi ile zynga adamı oyuna sokuyor. fbml ilede onları alabilirsin..

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Bende çok kastımda bulamadım hiç, varsa birinde paylaşırsa çok iyi olur ya.

Takipteyim.

Toplam Hit: 2833 Toplam Mesaj: 14