Polaroid 780 Instant Camera Kullanan Veya Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

O değil pil yeri demi yok bunun. Neyle çalışıyor bu alet. 

Ekleme: Pardon yikardaki mürit demiş film kutusundan alır elekrriği diye.

Ne elektriğinden bahsediyorsunuz hocam. Filmli makinelerde çekim kimyasal bir olaydır. Bu makinenin çalışma prensibine çok aşina değilim ama olsa olsa flaş için ve pozpmetre için (ki pozometre olduğunu sanmıyorum.) pil gerekir. Çekimin elektrik ile ilgisi yok.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

O değil pil yeri demi yok bunun. Neyle çalışıyor bu alet. 

Ekleme: Pardon yikardaki mürit demiş film kutusundan alır elekrriği diye.

Ne elektriğinden bahsediyorsunuz hocam. Filmli makinelerde çekim kimyasal bir olaydır. Bu makinenin çalışma prensibine çok aşina değilim ama olsa olsa flaş için ve pozpmetre için (ki pozometre olduğunu sanmıyorum.) pil gerekir. Çekimin elektrik ile ilgisi yok.

İşte bilmediğimden sordum hocam. Ancak yine bazi işlemler için güce ihtiyacı varmış sanırım. O da film kutusu aracılığı ile sağlaniyormuş.

Mobilden yazıldı.

Toplam Hit: 4695 Toplam Mesaj: 13