Polis Karakoluna 500 Pkk"Lı Saldırdı
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
Bunlar ıyı günlerimiz bu günleri bile mumla arıyacağız...
----------------------------- -
pkk nın silahlarını kullanacak bir Türk partisi kurmak gerekiyor, yani anladıkları dilden yanıt vermek . karadenize gelmelerini beklemek yerine diyarbakıra gitmeden bu olaylar son bulmaz.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Şu havaya sıkma olayıda beni benden alıyo..Yav karşında terörist var komple tara işte :S
-----------------------------Kardeşim biraz mantıklı konusun ya.Ne komple taraması dağ basında mı yaşıyon.Adamların başlarındaki yavşaklar izin vermiyor ki polisde tarasın.Terörist saldırıyor polis havaya ateş ediyor.Adamın üzerine sıksa polis suclu amk böle işin.
-
Gecen aylarda Adana'da boyle bir olay degilde daha farkli bir olay olmustu.Birkactane eleman Arap kokenli bir yurttasin motorsikletini gasp ediyorlar Devlet Hastanesi civarinda.Neyse cocuklar gaspcilarin pesine dusuyor pkk olaylari ile gundeme gelen bir mahalleye kadar izlerini suruyorlar evlerini ogreniyorlarlar.Eve cikip cocuklarin babasindan motoru istiyorlar tatsizlik olmasin diye.Katrani kaynatsan olurmu seker cinsini optugum cinsine ceker hesabi gaspcilarin babasida madur olan cocuklara tekmeyi basip kovuyor,birde tehdit ediyor iste pkk falan ayaklari.Mahallelerindede 20-30 kisi kalabalik oluyorlar cocuklarin gozunu iyice korkutuyorlar.Neyse cocuklar eve donuyor durumu anlatiyorlar,magdur olan cocuklar Arap kokenli , hoba kulaktan kulaga laf yayilirken Turku-Arabi-Ingilizi-Fransizi :) yola dusuyor , 70 yasinda bir dede eline tufek almis,sopalar,silahlar vs.Mahalle mahalleye ,ev eve , adam adama ,kadin kadina ,cocuk cocuga ,genci yaslisina katila katila 10-20-30 derken 3000 kadar vatandas bir araya gelip mahalleye dayaniyor , Polis barikat kurmus(buradan sonrasini TV'lerde gosterdi,ShowTV'den hatirliyorum) ama vatandasi durdurmak mumkunmu , bicak kemige dayanmis,sabir tasmis.Takviye polisler , cevik kuvvet ,ozal harekat geliyor ama durdurmak mumkun mu ? Bizim Aziz amcada kalabaligin en basinda 7 kardesiyle birlikte , Malatyali Aziz amca Kurttur kendisi , Kurt oldugunuda hicbir zaman saklamaz hep soyler,bunca yil kimsede Kurt oldugu icin , Kurtce konustugu icin , Kurtce sarkilar dinledigi icin dislamadi Aziz amcayi.Hatta oglunu askere gonderirken bile Kurtce halay cekildigini biliyorum ,evet ben bunlari biliyorum ama Aziz amcada Turkiye Cumhuriyetini,Bayragini,Millet olmayi , vatanseverligin ne demek oldugunuda cok iyi biliyor.Benim babam nasil ay sonunu getiremeyip maddi sikintiya dusuyor , borca harca giriyorsa , Aziz amcada maddi sikinti cekmeyi , borca dusmeyi , bakkala veresiye yazdirmayi biliyor.Karincayi optuler ,belini incittiler diye silah kusanip daga cikmayi bilmiyor bilmezde....neyse kalabalik arttikca artiyor , polisin durduramadigi kalabalik icin , baska bir cozum dusunuyorlar , 6.kolordu komutani veya o seviyede dassakli bir komutan olay yerine geliyor ve kalabaliga bir konusma yapiyor ve kalabalik dagiliyor ofkesini icine gomerek...bizim Aziz amcada elinde sopasiyla pkk'ya sove sove eve donuyor sesi odama kadar geliyor....O gun orada her firsatta sovmekten , hakaret etmekten cekinmedikleri TSK'nin onurlu bir subayinin onurlu bir konusmasi oradaki ofkenin kana donusmesini onluyor.Bilmem farketmislermidir ama bu ulkede sokaga cikmayan , eline silahi,sopayi ,tasi vs. henuz almamis cok buyuk bir kalabalik var.
Simdi pembe bulutlarin ustunde birileri.
Turk fasist.
Turk gerici.
Turk darbeci.
Turk irkci.
Turk egitimsiz.
Turk cagdisi.
Kurt ilerici.
Kurt devrimci.
Kurt demokrat.
Kurt laylaylom.
...Olay ayrismaya gelirse turnosal kagidini sokarlar herkesin rengi belli olur.Kim kizarir kim morarir ! ! !
-

-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------

----------------------------- -
şimdi ordaki emniyet müdürü testisi ağır biri olsa olurmu bunlar? olmaz. hele kafadan arıza olmalıki biraz hiç olay molay olmaz. bakın şöyle bir fıkrayla durumu anlatayım, yorum sizin. neden müdür bu olaya el koyamıyor soru bu.
Yüksek dereceden bürokrat iki arkadaş dertleşiyordu;
Biri diğerine “İşlerin çokluğundan, siyasi baskılardan, alt kademede personel yakınmalarından bıktığını, artık dayanamayacağını beklentisi olmasa bırakıp gideceğini” anlatınca daha deneyimli bürokrat arkadaşı;
-“ Bak beklenti ile ilgili sana bir hikâye anlatayım” demiş;
-“Kasabanın hanına bırakılan iki eşek dertleşiyormuş”,
-“Benim sahibim çok iyidir. Çok yük yüklemez, arpayı-samanı bol verir, hiç eziyet etmez, beni her gün tımar eder çok memnunum” demiş,
Diğer eşek -“Ah….kardeş benim sahibim bana çok eziyet eder, ağır yük taşıtır, yemimi az verir, bana doğru dürüst bakmaz ” deyince
Öteki eşek; -“Bu adamın kahrını niye çekiyorsun arkadaş, bırak git” demiş,
Diğer eşek; -“Sahibim beni çoğu zaman evin avlusuna çeker.. Yine böyle bir günde, evin hanımına bağırıp çağırıyor-dövüyordu… Bir ara hanımına;
-“Bir daha dediğimi yapmasan vallahi da billahi da seni bu eşeğe si…tireceğim dediğini duydum. İşte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor kaçıp gidemiyorum, BEKLENTİM VAR” demişbellimi olur müdürün valinin belkide beklentisi vardır :)
