Polis Meslek Yüksek Okuluna Girişte Sağlık Kontrolleri Hakkında Bi Soru ?
-
başvurabilir açıklamayı yanlış okumuşsunuz sanırım söz 1 eşit ağırlık 1 say 1 puan türlerinden en az birinden 205 (ham) i geçmen yeterlidir hepsini geçmen gerekmez yani o sorun değil asıl sorun pmyonun düzenlediği yazılı sınav işte oçok ama çok zor össnin2.bölüm sorularından gelir 100 soru vardır en az 70 veya 75 ini geçme gerekir yoksa çok zor eskiden 60 ı geçmen yetiyormuş ama o zaman da giren azdı
-
hacım o kadarda zor değil sahsen benim matematiğe fazla kafam basmaz.. ama mat sorularının yarısından çoğunu çalışmadan bi gözden gecirerek çözdüm. sadece son 2-3 soru 2. bölümden diğerleri 1. bölümdendi galiba 2007 sorularıydı sanırsam.. türkçe bas basit anayasa var ona çalışmak gerek tarih coğrafya felan varsa zaten bnm işim o :) insallah kazanırım.. basvurayım hemen bi kşitap alıp çalışmaya baslıcam hatırlamak amaçlı konuları :)
-
bakıyolar ama çırıl çıplak değil varsa şortla yoksa pantolonun paçasını sıvıyosun üstün çıplak oluyo
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
başvurabilir açıklamayı yanlış okumuşsunuz sanırım söz 1 eşit ağırlık 1 say 1 puan türlerinden en az birinden 205 (ham) i geçmen yeterlidir hepsini geçmen gerekmez yani o sorun değil asıl sorun pmyonun düzenlediği yazılı sınav işte oçok ama çok zor össnin2.bölüm sorularından gelir 100 soru vardır en az 70 veya 75 ini geçme gerekir yoksa çok zor eskiden 60 ı geçmen yetiyormuş ama o zaman da giren azdı
-----------------------------sayısal 2 den integral türev falan mı geliyor ? eminmisin ?
-
bizatt mulkata gııdım ve gecdım gecen sene ben şortla gııtım uzn dız altında bı sortla bıde tishirtu cıkartıolar o kadar baska bısy yok yani
-
ben pmyo da okuyorum..malafata ve makata bakma olayı yazılı sınavı kazandıktan sonra okula gittiginde aldıgın saglık raporunda genel cerrahi bolumundeki doktorun ibneligine kalmıs..benım ole bi sorunum olmadı ama bazı arkadasları domalttırmıslar yerde adam kendımı asacam dıyordu :)
mulakata giderken dar pantolon giymeyın diz uzerine kadar sıvayamassanız kesiyorlar pantolonu :)
bide mulakatta rahat olun serdar arkadasımızın da dedi gibi fanus dan cıkan kagıdı bagıra bagıra soyleyın sesınız odayı biraz inletsin kekelememeye ve aa eee uuu gibi seslerden kacının...
gözlerınız hafif bozuk gozluk kullanıyorsanız gozluksuz girin mulakata ama fanustan cıkan yazıyı okuyabıleceksinz..
sakal trasınızı olun cillop gibi gidin serseri izlemini vermeyin tavsiyemdir..
ben gectiysem sizde geçersiniz bişiy olmaz :)
birde diğer arkadasın basvurabılır bir sorun yok..
-
ayrıca arakdaslar pmyo ile ilgili ögrenmek istedikleriniz var sa elimden geldiğince ve bildigim kadarıyla cevaplamaya çalışırım...
-
kardes sınavda hangi sorular çıkıyo ben 2007 nink,ne baktım mat1 ağırlıydı matematik soruları anayasa hariç basit gibi geldi... birde boyum 1.89 kilom 71 sorun teşkil edermi acaba
-
ya odaya girmeden önce git mastürbasyon yap s*ksen kaldıramazsın :D
-
sen kazand orda kuş kalkarmı kalkmazmı görürsün o heyacanda geri kaçar senin gibi diyenleri çok gördük orda nerdeyese göstermek için ip bağlayıp içerden çekecekti o işleri hst nede heyet raporunda olur orda sadece ön kontrol var başarılar