Polis Mi Enerji Sistemleri Mühendisi Mi
-
hocalar günaydınlar öncelikle herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
pmyo (2) okuyup polis mi olsam yoksa rize de rte üni enerji sistemleri müh. mü okumalıyım ben rizeye gitmeyi kafaya koymuştum son zamanlar da kendimle büyük bi savaş veriyorum evden çıkıp kayıt yaptırıcam kimsenin haberi olmadan o derece ama araştırmalarım duyumlarım rizedeki bölümün güzel olduğunu önü açık olduğu gösteriyo en önemlisi polis olmak istemiyorum her şey para mı bu hayatta sonuçta bu meslekle 25-30 yıl meşgul olucaz insan sevmediği bi işin parasını ne kadar zevkle yiyebilir ? önerileriniz görüşleriniz -
murky2394 bunu yazdı
hocalar günaydınlar öncelikle herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
pmyo (2) okuyup polis mi olsam yoksa rize de rte üni enerji sistemleri müh. mü okumalıyım ben rizeye gitmeyi kafaya koymuştum son zamanlar da kendimle büyük bi savaş veriyorum evden çıkıp kayıt yaptırıcam kimsenin haberi olmadan o derece ama araştırmalarım duyumlarım rizedeki bölümün güzel olduğunu önü açık olduğu gösteriyo en önemlisi polis olmak istemiyorum her şey para mı bu hayatta sonuçta bu meslekle 25-30 yıl meşgul olucaz insan sevmediği bi işin parasını ne kadar zevkle yiyebilir ? önerileriniz görüşlerinizMühendislik okursan senin yararına olur enerji sistemleri mühendisliği çok iş alanına sahip bence bu yolda devam et
-
enerji sistemleri müh. diyesim geliyor ama iki seçeneğın ucu da rte ye varıyor, bilemedim :|
-
TxT bunu yazdı
enerji sistemleri müh. diyesim geliyor ama iki seçeneğın ucu da rte ye varıyor, bilemedim :|
bende ondan mı kararsız kaldım bilmiyorum hoca dediğin gibi ucları rte de devir rte olmuş kafam karışık sonumuz hayır olsun
-
Soruya bak hangisi daha güzel, daha bilgili, daha saygın ve mutlu görünüyor zaten kendin anlarsın. Pmyo okuyup bitirdin polis oldun ayda 3000 tl maaş aldın diyelim ne olacak yani? Mutlu olacakmısın? Hergün aynı saatte kalkıp traş olacaksın, hergün ütü vs adamı bunaltıyor. Git mühendis ol gönlünün istediği mesleği yap. Hayata herşey para değil.
qoqo tarafından 07/Ağu/13 11:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Enerji sistemeri mühendisi ve önü çok açık bi bölüm. Tüm büyük firmalar bu enerji ile uğraşıyor şimdi. Hocam gözün kapalı git asla pişman olmazsın, ne ile uğraştıklarını bilmiyorum yani memnun kalır mısın kalmaz mısın bilemem. Şimdi dersen içeriği bilmiyorsan niye öneriyorsun diye; bize konuşma yapan bi prof vardı, ondan diyorum. Başarılar...
-
qoqo bunu yazdı
Soruya bak hangisi daha güzel, daha bilgili, daha saygın ve mutlu görünüyor zaten kendin anlarsın. Pmyo okuyup bitirdin polis oldun ayda 3000 tl maaş aldın diyelim ne olacak yani? Mutlu olacakmısın? Hergün aynı saatte kalkıp traş olacaksın, hergün ütü vs adamı bunaltıyor. Git mühendis ol gönlünün istediği mesleği yap. Hayata herşey para değil.
2500 tl alıyor ayrıca çok polis olmak istiyor ise mühendisliği bitirdikten sonra yine olur ne gereği var cebelleşmenin gitsin mühendislik okusun Rte isimine ne bakıyorsunuz önemli olan okulu kazanmak ki kazanmışın daha ne duruyorsun hocam o diploma ilede çok isim yaparsın onuda söyleyim çok iyi bir referans olur politik olmak gerekirse :D
-
Polislikmi mühendislikmi gibi bir soru soruyorsan zaten içinde mühendislik yoktur =) polis ol hocam
-
HolyOne bunu yazdı
Polislikmi mühendislikmi gibi bir soru soruyorsan zaten içinde mühendislik yoktur =) polis ol hocam
-
Polis de olma mühendis de olma.
-
HolyOne bunu yazdı
hoca peder polis görüyorum çektiği sıkıntıları kafayı yaktı normal değil içimde yok polislik ben görüşlerinizi sordum yani