folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Polis Olan Avea Kamumega Tarifesinde Olan Var Mı?

Polis Olan Avea Kamumega Tarifesinde Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

iyi de tarifeye geçmek için referansa gerek yok ki ikinci sayfada ki arkadaş şartları kopyalamış. ben mi yanlış okuyorum? yoksa okudugumu mu yanlış yorumluyorum?

http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega

edit :

@FiL3MAN   senin dediğin gibiymiş yani sadece üst tarafı okumakla olmuyomuş

zeitgeist tarafından 12/Mar/14 00:22 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ben zaten avea kullanıyorum. Cekim sorun değil çekiyor. alamıcaz bu gidişle zaten. bu ülkede de asker polis kazaniyor hep öğretmenin hiç değeri yok. Kamuysa kamu o kamulu da biz neyiz anlamıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    zeitgeist bunu yazdı

iyi de tarifeye geçmek için referansa gerek yok ki ikinci sayfada ki arkadaş şartları kopyalamış. ben mi yanlış okuyorum? yoksa okudugumu mu yanlış yorumluyorum?

http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega

Kimler Faydalanabilir?

• Tarife değiştirmek isteyen müşteri Emniyet Genel Müdürlüğü tarifesinde ise kimlik ibrazına gerek olmaksızın SMS ve Müşteri Hizmetleri aracılığıyla tarife değişikliği yapılabilir, ancak diğer tarifelerdeki müşterilerin tarife değişiklikleri Emniyet Genel Müdürlüğü kimliği ibrazı sebebiyle bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır.
    • SMS ile geçiş yapılabilmesi için MEGA TARIFE yazılarak 5555 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.
    • Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarının ve referans oldukları yakınlarının faydalanabileceği tarife, paket ve cihaz kampanyalarından kimliğini ve statüsünü belgelemek kaydıyla EGM kadrosunda çalışan veya emekli olmuş personel, Polis Akademisi, Polis Koleji ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de faydalanabilmektedir.
    • Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla tarifelere kayıt olmak isteyen müşterilerimizin Avea bayilerine giderek nüfus cüzdanı, Emniyet Genel Müdürlüğü kimliği ve geçiş formu doldurmaları gerekmektedir. (Adlarına kayıtlı son 2 aya ait sabit faturalarını ibraz etmeleri gerekmemektedir.) Emniyet Genel Müdürlüğü tarifelerinden geçiş yapmak isteyen müşterilerimiz ise Avea bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve yukarıda belirtilen kısa kodları kullanarak SMS aracılığıyla geçiş yapabilirler. Diğer faturalı Avea tarifelerinden geçiş yapabilmek için yine kurum kimliği ibrazı gerektiğinden Avea bayilerine başvurulmalıdır. Bir müşteri en fazla 3 kişiye referans olabilir. Aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Tarifeleri'ne mensup müşteriler kendi adlarına 7 hat alabilirler. 
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 24