Polis Olan Veya Polis İşlerinden Anlayan Varmı?
-
Beyler az evvel dükkandan gelioz babamla lan tam kapattık panzer geçti dedim heralde arızalandı ama baya hızlı geçti neyse sona meraklandım çünkü manisa merkezde emniyet müdürü öldürüldü yeni biri geldi piskopat baya temizledi pislikleri velhasılıkelam manisada pek büyük suç olmaz ve ben ile dier tüm manisalılar panzeri sadece bayramlarda kutlamalarda görürüz tam eve geldik dış kpaıdayız 6-7 el silah patladı
Şimdi sorun gelio:Ne işidir bu?
a)banka soygunu
B)cinayet
c)toplu saldırı vs
D)önemli birine suikast
başka bişi aklıma gelmio amk yorumlarınız acilen bekliom babama soruom dövmediği kaldı ya mraktn ya yrktn deyipduruo:D
Dipnot:(gösteri felan olamaz gece saat 1) -
ooho olum biton ihtimal var ama manisaya göre en büyüğü akıl hastanesinden kaçmışlardır.Boşver yat uyu babanı dinlo cobanım benim
-
olm sen.. delisin evet
-
olm yat uyu başka işin yokmu :D yada bana yardım et asp biliyorsan projeyi sbaha kadar bitirmem gerek :D boşver polisi alan kedidir o kedi.
-
çok önemli birşeyse sabahki gazetelere bakarsın orda açıklamalar yazar :)
-
iskodur o isko :D davs g*tünde patlamıştır onun sesidir :D
-
@buzuk asp bilsemde bu meraklı kafayla bi yararım olmaz
@legendary akıl hastanesi batıda onlar doğuya gidio panzerle o ihtimal ezildi
@dierleri yatın demeyin huyum kurusun uyuyamam amk -
ilk iki şıkta panzerlik iş yok,suikast olsa polis ozel harekat harekete gecer onlarda panzerle gezmez,terör istihbaratı alınmıştır bekli yada panzer şöförü polis kız arkadaşından ayrılmış içmiş ve dagıtmıştır,gidip kızın evine panzerle dalar.kızın babasıda pompalıyla panzeri kovalar 5-6 el ateş eder,panzerin yakıt deposuna denk gelir birazdan patlama sesi gelir ii dinle:)
-
mavibere yuhh be ne yazdın öyle kitap yazcak adamsın vala
-
^^ heheh
-
firex koptum hocam yaaa :D:D:D:D:D ne adamasin yaa
Toplam Hit: 4650 Toplam Mesaj: 37