Polisin, Askeri Gözaltına Almasını Engelleyen Genelge Hakkında Fikriniz Ne
-
İyi olmuş,zaten normalde de polis askere direk müdahale edemezdi,ters bir durumda inzibatın gelip alması gerekiyordu.İyi olmuş böyle olduğu.
-
iyi olmuş ya askerimiz sorun cıkartmaz zaten sagduyuludur
-
ben bilmem herkez eşittir suçu işleyen babam olsa atacaksın nezarete bırak ordan alsın.sen orda bekletirken elinden kaçırmayacaını nerden biliyon.
abi konu açmaya değmez. -
Polis iç işlerinin altındadır. üstünde emir kademe çoktur. askerde daha azdır en azından askeri dışından karışan olmaz Askerde seni sürdürürüm diyen olmaz ama polisde olur. Polisin ateş etme yetkisi bile yok ki karşı taraf silah çekmediği sürece..Ben polislerin içinde büyüdüm 12/24 çalışıp çocuklarının yüzünü bile göremezler. Çocuğunun doğumuna bile gelemez. Örnek Babam Çok sert davrandıklarının farkındayım babamın hiç kahkahalarda güldüğünü görmedim ama durmadan stres ve yorgunluk böyle yapıyo... Askerimizde Polisimizde Bizim için Çalışıyo bunu unutmayalım. ve salak salak konular açıp karşı karşıya getirmeye çalışan asalaklardan kaçınalım!
-
ailemin çoğunluu polis-askerdir.
askerin ne ayrıcalıı gibi saçma sapan yazılar yazmayın.
trde şerefsizler askeri suçlamaya yer arıyo..pkklı itler özellikle...
piyasada vatansever adam kalmaz yoksa.
mantıklı düşünün biraz -
TSK mensubu bu ülkenin güvenlik güçleri içinde zaten en saygı duyulanıdır,yapılan araştırmada da bunu göstermiştir halkımız!En büyük güven TSK ya...Bence yerinde bir karar,umarım suistimal eden olmaz!
-
Büyük tükçü yazarlarınd a dediği gibi polis teşkilatı artık tarikatçıların eline geçmeye başladı,bu noktada akp'den de destek alarak büyük türk ordusuna karşı bir baskı yapılmak isteniyorsa bu çok büyük hata olur.
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 18