folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polisin, Askeri Gözaltına Almasını Engelleyen Genelge Hakkında Fikriniz Ne

Polisin, Askeri Gözaltına Almasını Engelleyen Genelge Hakkında Fikriniz Ne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İyi olmuş,zaten normalde de polis askere direk müdahale edemezdi,ters bir durumda inzibatın gelip alması gerekiyordu.İyi olmuş böyle olduğu.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

iyi olmuş ya askerimiz sorun cıkartmaz zaten sagduyuludur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    ben bilmem herkez eşittir suçu işleyen babam olsa atacaksın nezarete bırak ordan alsın.sen orda bekletirken elinden kaçırmayacaını nerden biliyon.

abi konu açmaya değmez.

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Polis iç işlerinin altındadır. üstünde emir kademe çoktur. askerde daha azdır en azından askeri dışından karışan olmaz Askerde seni sürdürürüm diyen olmaz ama polisde olur. Polisin ateş etme yetkisi bile yok ki karşı taraf silah çekmediği sürece..Ben polislerin içinde büyüdüm 12/24 çalışıp çocuklarının yüzünü bile göremezler. Çocuğunun doğumuna bile gelemez. Örnek Babam Çok sert davrandıklarının farkındayım babamın hiç kahkahalarda güldüğünü görmedim ama durmadan stres ve yorgunluk böyle yapıyo... Askerimizde Polisimizde Bizim için Çalışıyo bunu unutmayalım. ve salak salak konular açıp karşı karşıya getirmeye çalışan asalaklardan kaçınalım!

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ailemin çoğunluu polis-askerdir.
    askerin ne ayrıcalıı gibi saçma sapan yazılar yazmayın.
    trde şerefsizler askeri suçlamaya yer arıyo..pkklı itler özellikle...
    piyasada vatansever adam kalmaz yoksa.
    mantıklı düşünün biraz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    TSK mensubu bu ülkenin güvenlik güçleri içinde zaten en saygı duyulanıdır,yapılan araştırmada da bunu göstermiştir halkımız!En büyük güven TSK ya...Bence yerinde bir karar,umarım suistimal eden olmaz!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cronos23
    cronos23's avatar
    Erkek
    Büyük tükçü yazarlarınd a dediği gibi polis teşkilatı artık tarikatçıların eline geçmeye başladı,bu noktada akp'den de destek alarak büyük türk ordusuna karşı bir baskı yapılmak isteniyorsa bu çok büyük hata olur.

gözlerim uzakları arıyor gelecek olandan habersiz..........
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 18