folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polislerin Askerlik Yapmama İsteği

Polislerin Askerlik Yapmama İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Askere istihbaratı veren polis vurmayan asker dikkatinizi çekerim...

Bu ülkede sadece sizin beyniniz çalışıyor değil mi? Sırf askere bok atmak için elinizden geleni yapmaktan bir dakika geri kalmıyorsunuz. Polis istihbarat vermiş, asker vurmamış vs vs.

Şimdi resmi olarak siz askeri karargaha istihbarat yolluyorsunuz saldırı olacak diye. Muhtemelen istihbarat adı altında olduğu için okunma önceliği vardır, yani  böyle bir şeyin gözden kaçması mümkün değildir. Kasıtlı olarak dikkate alınmadığını düşünüyorsunuz. Şimdi sen albaysın, yüzbaşısın ya da o istihbaratın başında bulunan subaysın. Dört yıl harp okulu okumuşsun, askeri lise okumuşsun, rütben yeterli ise harp akademisi mezunu da olmuş olabilirsin. Yani belli bir yeterliliğe sahip, sıradan insanlar kadar gerizekâlı değilsin. Asker böyle bir şey yapacak olsa bu detayı atlamaz değil mi? O kadar salak değiller. Hele ki şu dönemde, hükümetin askerin üstüne geldiği dönemde bu detay atlanmaz.

Ha, sizin dediğiniz gibi oldu atladı bu detayı. Polis istihbaratı yolladı; asker gözden kaçırdı, dikkate almadı. Açık açık söyleyemediğiniz gibi "Vatan evlâtlarını göz göre göre ölüme yolladı." Peki bu saldırıdan sonra bu durum kimin işine yaradı, hangi gazetelerde çarşaf çarşaf haber yapıldı? Polis teşkiâtının büyük kısmının ne bok olduğu belli iken o belge nitelediğindeki istihbarat ne kadar gerçek? O nüshanın sadece polis kanadında olmadığı, askere gönderilmediği ama art niyetli olarak hazırlanmadığı ne malûm? Ayrıca iki kanattan da resmi bir açıklama yokken, amacı belli bir gazetenin her yaptığı habere inanmak mallıktan başka bir şey değildir.

Alper, askerden geldikten sonra sana bir şeyler olmuş. Askerde sana ne yaptıklarını merak etmiyor değilim.

Konuya gelince bu ülkede vicdani redcilerin kim olduğu belli, şuan polis teşkilâtına kaynaklık eden kurumlar belli. O yüzden polislerin askerlik yapmama isteğini anlayışla karşılamak lâzım, şaşırmamak lâzım.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

gerçekten işini yapanları ayırarak söylüyorum.Polis kadar avantacı bi kurum söyleyebilcek varmı.adam taksiyi çevirio bizi de kızılaya kadar at dio varmı böyle bişey ya.arkadaşım spor polisi mi neydi adam senede 280 tane maç izliomuş şimdi bu adam askerlik yapmazsa ötekilere büyük haksızlık olmuo mu...

askerliğini batıda herhangi bir yerinde kantinci olark görev yapan doguda gece gunduz catısan arkadasına haksızlık yapmıs olmuyor mu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

WarninG_ErroR bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Askere istihbaratı veren polis vurmayan asker dikkatinizi çekerim...

Bu ülkede sadece sizin beyniniz çalışıyor değil mi? Sırf askere bok atmak için elinizden geleni yapmaktan bir dakika geri kalmıyorsunuz. Polis istihbarat vermiş, asker vurmamış vs vs.

Şimdi resmi olarak siz askeri karargaha istihbarat yolluyorsunuz saldırı olacak diye. Muhtemelen istihbarat adı altında olduğu için okunma önceliği vardır, yani  böyle bir şeyin gözden kaçması mümkün değildir. Kasıtlı olarak dikkate alınmadığını düşünüyorsunuz. Şimdi sen albaysın, yüzbaşısın ya da o istihbaratın başında bulunan subaysın. Dört yıl harp okulu okumuşsun, askeri lise okumuşsun, rütben yeterli ise harp akademisi mezunu da olmuş olabilirsin. Yani belli bir yeterliliğe sahip, sıradan insanlar kadar gerizekâlı değilsin. Asker böyle bir şey yapacak olsa bu detayı atlamaz değil mi? O kadar salak değiller. Hele ki şu dönemde, hükümetin askerin üstüne geldiği dönemde bu detay atlanmaz.

Ha, sizin dediğiniz gibi oldu atladı bu detayı. Polis istihbaratı yolladı; asker gözden kaçırdı, dikkate almadı. Açık açık söyleyemediğiniz gibi "Vatan evlâtlarını göz göre göre ölüme yolladı." Peki bu saldırıdan sonra bu durum kimin işine yaradı, hangi gazetelerde çarşaf çarşaf haber yapıldı? Polis teşkiâtının büyük kısmının ne bok olduğu belli iken o belge nitelediğindeki istihbarat ne kadar gerçek? O nüshanın sadece polis kanadında olmadığı, askere gönderilmediği ama art niyetli olarak hazırlanmadığı ne malûm? Ayrıca iki kanattan da resmi bir açıklama yokken, amacı belli bir gazetenin her yaptığı habere inanmak mallıktan başka bir şey değildir.

Alper, askerden geldikten sonra sana bir şeyler olmuş. Askerde sana ne yaptıklarını merak etmiyor değilim.

Konuya gelince bu ülkede vicdani redcilerin kim olduğu belli, şuan polis teşkilâtına kaynaklık eden kurumlar belli. O yüzden polislerin askerlik yapmama isteğini anlayışla karşılamak lâzım, şaşırmamak lâzım.

bu konuda gidip görenle muhatap olurum dışardan sıkanla değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için gidip görmek gerekmiyor. Gidip gördün diye her boku sen bilecek değilsin, kaldı ki bir bok bildiğini zannetmiyorum. Sorduğum sorulara cevap vermek yerine, "askere gitmeyenle işim olmaz" gibi sığ ve cahillik abidesi bir cevap vermenden bunu belli ediyorsun. İşsiz olduğun kadar boş bir adamsın da.

Askerlik yapmayan biriyle daha fazla muhatap olma ve buna cevaben yazacağın postunda bana cevap hakkı doğuracak söylemlerden kaçın, askerliğini yapmışsın ya ondan diyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Ağır ol police !

Polis = Memur

Asker = Vatan Borcu

Başka da lafa gerek yok...!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için gidip görmek gerekmiyor. Gidip gördün diye her boku sen bilecek değilsin, kaldı ki bir bok bildiğini zannetmiyorum. Sorduğum sorulara cevap vermek yerine, "askere gitmeyenle işim olmaz" gibi sığ ve cahillik abidesi bir cevap vermenden bunu belli ediyorsun. İşsiz olduğun kadar boş bir adamsın da.

Askerlik yapmayan biriyle daha fazla muhatap olma ve buna cevaben yazacağın postunda bana cevap hakkı doğuracak söylemlerden kaçın, askerliğini yapmışsın ya ondan diyorum.

benimle adam akıllı konuş sana hakaret eden yok burda bir yerin sıkışınca hakarete sarılma muhatap olmuyorum senin gibileri çok gördüm şimdi bana ulaşıp abi haklıymışsın diyorlar onun için tın tın anlata bildimmi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

benimle adam akıllı konuş sana hakaret eden yok burda bir yerin sıkışınca hakarete sarılma muhatap olmuyorum senin gibileri çok gördüm şimdi bana ulaşıp abi haklıymışsın diyorlar onun için tın tın anlata bildimmi?

Ahahahah, sıkışınca mı? Beni sıkıştıracak bir cevap vermedin henüz. Sorduğum onca soru da havada kaldı. Sıkışmam için önce bana cevap verip, beni cevap veremeyecek duruma getirmen gerekiyor. 5-6 kere girdim başlığa bana ithafen sorulmuş tek soruya rastlamadım, kalkmış sıkıştığımdan bahsediyorsun. Kurallar ihlâl edilmediği sürece istediğim gibi yazar, çizerim. Böyle tehditvari söylemlerle çoluk-çocuk korkut sen, etkili olabilir.

Sana ulaşıp "haklıymışsın" diyenlerin basiretsizliğini kalkıp burada herkes aynısını yapacak gibi lanse etmene gerek yok. Her neyden söz ediyorsan, açık açık yaz da bilelim nedir onlar. Yoksa bir şey varmış gibi konuşup insanları uyuttuğunu, hiçbir şey anlatmadığını, bir  bok bilmediğini ve art niyetli olarak askere bok atmaya çalıştığını düşünmeye başlayacağım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Ahahahah, sıkışınca mı? Beni sıkıştıracak bir cevap vermedin henüz. Sorduğum onca soru da havada kaldı. Sıkışmam için önce bana cevap verip, beni cevap veremeyecek duruma getirmen gerekiyor. 5-6 kere girdim başlığa bana ithafen sorulmuş tek soruya rastlamadım, kalkmış sıkıştığımdan bahsediyorsun. Kurallar ihlâl edilmediği sürece istediğim gibi yazar, çizerim. Böyle tehdirvari söylemlerle çoluk-çocuk korkut sen, etkili olabilir.

Sana ulaşıp "haklıymışsın" diyenlerin basiretsizliğini kalkıp burada herkes aynısını yapacak gibi lanse etmene gerek yok. Her neyden söz ediyorsan, açık açık yaz da bilelim nedir onlar. Yoksa bir şey varmış gibi konuşup insanları uyuttuğunu, hiçbir şey anlatmadığını, bir  bok bilmediğini ve art niyetli olarak askere bok atmaya çalıştığını düşünmeye başlayacağım.

Hoca ne düşünürsen düşün ya püf umrumda değil

Toplam Hit: 9730 Toplam Mesaj: 79