Polislerin Çalışma Sistemi ?
-
adamlarda bir mantık yok yanlızca yetki verilmiş o var. polis kısmında biri bulunur suçu kabul etmesi sağlanır :D
napacaklar başka delilden suçlu bulma olayı yok csi miami değil burası türkiye birisi birşeyler ihbar etmeden dahadoğrusu yem atmadan birşey bulunmaz narkotikten bahsedeyim genelde çalışanlar büyük partiler için çok küçük yemler atar ortaya ki polis te çalışıyor görüntüsü sergilensin
polislik kadar haysiyetsiz meslek yok şu ülkede
gizli bir röportajda bir tanesi ne yapalım ekmek parası diyordu.Pezevenklerde ekmek parası derdinde orospularda madem para kazanmak olay :)
-
Hoca hayatın anlamını bulamadın şimdi de suç dünyasına atılacaksın galiba benim anladığım :D Hangi suçu işleyeceksen söyle ona göre daha net açıklamalar gelir :D
-
DevilRullz bunu yazdı
Hoca hayatın anlamını bulamadın şimdi de suç dünyasına atılacaksın galiba benim anladığım :D Hangi suçu işleyeceksen söyle ona göre daha net açıklamalar gelir :D
kendimi pc başında oynarken arkamdan beni izliyormuşsun gibi hissettim yapma hocam şöyle şeyler içeri alacaklar şimdi. ben karıncayı incitemem.
-
nurulmac11 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
kendimi pc başında oynarken arkamdan beni izliyormuşsun gibi hissettim yapma hocam şöyle şeyler içeri alacaklar şimdi. ben karıncayı incitemem.
Hiç kimse karıncayı incitemez zaten.
-
Citizen bunu yazdı
Kanıt dizisi gerçeklere dayanıyor.Anlatan kadın (sarışın olan ihtiyar) Sevil Atasoy'un hayatı ; http://tr.wikipedia.org/wiki/Sevil_Atasoy
eyvallah bakmak aklıma gelmemişti gerçkten. bilgilerin sağlamlığı kanıtlanmış oluyor böylece ama yine de her suçta bu kadar titiz çalışılıyor mu tartışılır yine de.
HoLyCat bunu yazdıBen İzmir Bozyakada şüpheli olarak içeriye alınıp.
Dışarıya çıktığında üzerine 5 tane suç alan arkadaşımı tanıyorum :)
( 8 gün işkence )
Bozyakalılar şubeyi çok iyi biir :)
ne yani hocam sadece şüpheli diye insanları suçlarını kabul edene kadar işkence mi ediyorlar ? peki bu aşamaya direk mi geliniyor yoksa kanıt yetersizliğinden sonra mı ?
sosyopatmanik bunu yazdıadamlarda bir mantık yok yanlızca yetki verilmiş o var. polis kısmında biri bulunur suçu kabul etmesi sağlanır :D
hoca bildiğin bir şey mi var sende mi sallıyorsun ?
DevilRullz bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıHoca hayatın anlamını bulamadın şimdi de suç dünyasına atılacaksın galiba benim anladığım :D Hangi suçu işleyeceksen söyle ona göre daha net açıklamalar gelir :D
düşüncelerimi de okuyorsun hacı korkmaya başladım :D
-
DevilRullz bunu yazdıRETRET bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
ülkemizdeki suçlular nasıl yakalanıyor bilgisi olan var mı ? biraz detaylı bilgi arıyorum. yani aşama aşama. şu kanıt dizisindekiler ne kadar gerçeğe dayanıyor ?
suça uygun adam bulup suçu kabul ettiriyorlar, daha kolay oluyor.
Sıktın sende. Her konuda farklı mesaj yazma peşindesin. Adam doğru dürüst bir soru sormuş.
O kanıt dizisindekiler gerçeğe dayanıyor dostum.
turkiyede genellikle kanittan sucluya gidilmez, supheli bulunur supheliden kanita dogru gidilmeye calisilir
-
nurulmac11 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Kanıt dizisi gerçeklere dayanıyor.Anlatan kadın (sarışın olan ihtiyar) Sevil Atasoy'un hayatı ; http://tr.wikipedia.org/wiki/Sevil_Atasoy
eyvallah bakmak aklıma gelmemişti gerçkten. bilgilerin sağlamlığı kanıtlanmış oluyor böylece ama yine de her suçta bu kadar titiz çalışılıyor mu tartışılır yine de.
HoLyCat bunu yazdıBen İzmir Bozyakada şüpheli olarak içeriye alınıp.
Dışarıya çıktığında üzerine 5 tane suç alan arkadaşımı tanıyorum :)
( 8 gün işkence )
Bozyakalılar şubeyi çok iyi biir :)
ne yani hocam sadece şüpheli diye insanları suçlarını kabul edene kadar işkence mi ediyorlar ? peki bu aşamaya direk mi geliniyor yoksa kanıt yetersizliğinden sonra mı ?
sosyopatmanik bunu yazdıadamlarda bir mantık yok yanlızca yetki verilmiş o var. polis kısmında biri bulunur suçu kabul etmesi sağlanır :D
hoca bildiğin bir şey mi var sende mi sallıyorsun ?
DevilRullz bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıHoca hayatın anlamını bulamadın şimdi de suç dünyasına atılacaksın galiba benim anladığım :D Hangi suçu işleyeceksen söyle ona göre daha net açıklamalar gelir :D
düşüncelerimi de okuyorsun hacı korkmaya başladım :D
Hacı daşşak mı geçiyorsun anlamadım :) Açık açık söyle ciddiyim hangi suçu işleyeceksin? Ona göre fikirler verilir, tartışılır, hangi yolu izlemen gerektiği söylenir. Fakat bu konunun silinmesine de yol açabilir :) Kim böyle bir konu açar ki? Daha öncesinde de hayatın anlamını bulamadığını söyleyen biri? :)
-
DevilRullz bunu yazdı
Hacı daşşak mı geçiyorsun anlamadım :) Açık açık söyle ciddiyim hangi suçu işleyeceksin? Ona göre fikirler verilir, tartışılır, hangi yolu izlemen gerektiği söylenir. Fakat bu konunun silinmesine de yol açabilir :) Kim böyle bir konu açar ki? Daha öncesinde de hayatın anlamını bulamadığını söyleyen biri? :)
esas yapmak istediğimi ben de daha bilmiyorum henüz ama düşüncelerimi de söylersem
1- en basitinden konu kapanır ben de öğrenmek istediğimi öğrenemem. daha kötüsü de:
2-forum ipmi yetkili mercilere iletir, takip altına alınırım iyi ihtimalle.
-
çok kuytu bir köşedeki atm yi çok seri ve çok temiz bir şekilde gece patlatsak yakalanma ihtimalimiz % üzerinden kaçtır ?
-
Maresca bunu yazdı
çok kuytu bir köşedeki atm yi çok seri ve çok temiz bir şekilde gece patlatsak yakalanma ihtimalimiz % üzerinden kaçtır ?
%12.48. hesap makinesinden yazıyorum.
hacı öyle şey mi olur. seri ve temiz şekilde diyorsun da nasıl yapacaksın zaten temiz yaparsan yakalanmazsın niye yakalanasın.