folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polislik Mülakat

Polislik Mülakat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    heyecan yok hacı ağzım piç gibi laf yapıyo :) koşuyu ise rahat gecerim eger varsa.Tek korkum barfisk  çektirirlerse siki tutarım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    zamansehri bunu yazdı:

Ben 3  soru gördüm

1- Neden polis olmak istion  : maaş ı iyi kanımca ayrıca havalı bi meslek manita yapması felan çok rahat olur

onların istediği cevap : milletime hizmet etmek istiyorum , suçluları yakalamak , kötülerin korkulu rüyası olmak istiyorum :P   ayrıca şerefli bi meslek felan filan

2-Sokak çocuğu deyince aklına ne gelio ve polislerin ne yapması gerekir : aklıma tinerçi piçler geliyo , acıların çocu emrah geliyo  polisin hepsini toplayıp tiner döküp yakması lasım :D

onların istediği cevap : zorda kalmış ailesini terk etmiş çocuklar geliyo polisin onlara sahip çıkması barınak yiyecek giyecek sağlaması eğitimleri almalarını sağlaması gerekiyor onları topluma kazandırmalıyız  bidi bidi bdi

3-Halk-Polis ilişkisini açıklayın... : polis halkın kanını emenlerden biridir ( trafik polisleri) çok artiz olurlar götleri hep havadadır halktan üstün görürler vs

onların istediği cevap : polisle halk hep iç içedir  öylede olmalıdır polis halktan biridir  halk polisten korkmamalı ama saygı göstermeli yardımcı olmalıdır  polisde yardım edebileceği en kücük bişeyde halka yardıma koşmalıdır bidi bidi bdi.

Bu kadar

ASIL BU KADAR İŞTE :D

SEN NE CEVAPLAR VERDİN ?  YAZ BAKEM BURAYA

hahaha güzelmiş:) tornavida girdinmi naptın ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turk_cyb
    turk_cyb's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar kolumda jilet yaraları var. İlerde polisliğe başvurduğum zaman. Polisliğe alınma ihtimalim varmıdır?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    turk_cyb bunu yazdı:
    Arkadaşlar kolumda jilet yaraları var. İlerde polisliğe başvurduğum zaman. Polisliğe alınma ihtimalim varmıdır?
    Tanıdık varsa gecersin :)

Bana soru sormadılar kilomu boyumu alıp gec dediler :P Çok şanslıyım :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 7002 Toplam Mesaj: 15