Polislik Sınavı Sonuçları
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
ya hala acıklanmadı mı sonuca bakan bırı varmı :S off ya :S
Açıklandığında Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesi olan www.egm.gov.tr ana sayfasından duyuru olarak yayınlanacaktır. Ayrıca www.osym.gov.tr adresinde de açıklama yapılacaktır.a.q larım sanki harb ilan ediyor.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
ya hala acıklanmadı mı sonuca bakan bırı varmı :S off ya :S
Açıklandığında Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesi olan www.egm.gov.tr ana sayfasından duyuru olarak yayınlanacaktır. Ayrıca www.osym.gov.tr adresinde de açıklama yapılacaktır.a.q larım sanki harb ilan ediyor.
-----------------------------hocam www.egm.gov.tr kodumun sıtesıde acılmıyokıe sabhtr :S :S
-
bekle bekle bi bok olmucak bence sizde bekelemyin kpss de de oluyomus arada 1 hafta gecikebilir beyler haberiniz olsun.cümleten iyi günler canlar...
edit: dayanamadım yine geldim pc başında test çözüom.
-
http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=803 açıklanmış
-
93.sıradan yedek olmus yaw gitsemmi gitmesemii ben istemiyorum ama aile :S
edit:93 yedek gelır dimi bana sıra :S
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------93.sıradan yedek olmus yaw gitsemmi gitmesemii ben istemiyorum ama aile :S
edit:93 yedek gelır dimi bana sıra :S
-----------------------------gelme ihtimali yuksek hacım..
-
kazanamadık bunu da .. bizim t.d edebiyat bölümünü kazanan bi arkadaş vardı 110 netle türkiye 9. su olmuş ..
-
yedek olup olmadıgınıza nerden bakıosunuz yahu 8/
ben bulamdım :S
-
bende de başarısız yazıyor.zaten belliydi :)benim merak ettiğim yaptıklarımdan kaç yanlıs gelicegiydi.kazananlara helal kazanamayanlara geçmiş olsun :)