Polislik Sınavları
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
Millet uydurmuş 185 felan :)
Hacım geçen sene 300 olarak belirlendi ilk başta, daha sonra katılım az olunca 280 e çektiler...
Bu sene garantisi yok 280 de olanilir 300 de olabilir... Daha belli değil onu PMYO Açıklar...
Daha sonra 120 Soruluk bir sınav yapıyorlar bunuda ÖSYM pmyo adına yapıyor.
Erkeklerde ortalama 80-85 arası yaparsan yedek 85 ve üstü asil olabiliyor...
Bu başarı oranına göre değişiyor mesela 2 sene evvel 78 netle yedekten girenler olmuştu... fkat bazı seneler 90 üstü yapman gerekiyodu...
90 net üzeri yaparsan garanti Asil olursun
Kızlarda ise 105 net üzeri oda kesin değil çünkü 300 e yakın kız öğrenci 7000 küsür erkek öğrenci alıyorlar...
Bu sene daha açıklanmadı kaç kişi alınacağı ama bu rakamlara yakın olur...
Sınavın zorluğu YGS ile hemen hemen aynı...
Fakat Tarih sorularında kastırabilirler biraz, Türkçesi çok kolay olur
Mülakat kısmı zor demiştiler . Adam tipini beğenmezse hadi yallah diyor
-----------------------------hikaye kim uyduruo anlamıopm böyle şeyleri 2 sene katıldım 1. sene bizim grp 40 kişiydi 2 kişi elediler 2. senemde 55 kişiydi 1 kişi elediler :)
mulakatı kafaya takmayın çok çok belirgin bir kusurunuz yoksa geçersiniz
-
Hacim sen boy pos miktir et.
Git gulen teror ogutunun herhangi bir hucre evine deki "ben fetocuyum. Polis olacam" 5 dakikada besiktas.
Yada "FETO" yas bir bosluk birak "POLIS" (veya "HAKIM", "SAVCI" artik ne olmak istiyorsan onu yaz) Turkcell, Vodafone, Avea ve diger bilimum operatorlere kisa mesaj at. Sorular cebine sms ile gelir.
-
Amcamın oğlu 3 sene önce sınava girdi 120 sorudan 102 net bıraktı . neyse sınavı geçti sonra mülkata trabzonda girdi . buna yan yürüyosun bidaha yürü sol ayağında sorun var yok belinde kayma var tarzı şeyler söylemişler . tabi trabzon başsavcısı akrabaydı önceden ayarlamıştılar . polisin biri amca oğlunun dosyasını almış sen çık demiş 2-3 dakka sonra bi polis geliyor dosyayı ordaki görevli artık polismi neyse ona veriyor . o şekilde geçip gidiyor . bakırköy şükrü balcı pmyo da okuyor . şimdi zonguldakta polis memuru
-
sniperscope bunu yazdı:
Git gulen teror ogutunun herhangi bir hucre evine deki "ben fetocuyum. Polis olacam" 5 dakikada besiktas.
Yada "FETO" yas bir bosluk birak "POLIS" (veya "HAKIM", "SAVCI" artik ne olmak istiyorsan onu yaz) Turkcell, Vodafone, Avea ve diger bilimum operatorlere kisa mesaj at. Sorular cebine sms ile gelir.
-----------------------------:))
tosun bankacı dayın,kuzenin bakalım daha neler duycaz senden. işlerinden oldurmazsın umarım:)
-
sniperscope bunu yazdı:
----------------------------- -
Bişe olmaz kasmayın rahat olun yaw :D
-
uGuR bunu yazdı:
:))
tosun bankacı dayın,kuzenin bakalım daha neler duycaz senden. işlerinden oldurmazsın umarım:)
yalan yok hocam . gerçek bunlar :D -
Mülakatlar kolay olabilir ama sağlık kontrolü zor beyler.Akademide tek dişiniz eksik olsun giremiyorsunuz.Pmyo o kadar zor değil girmek.Arkadaşımın abisi geçen sene girdi ordan biliyorum.
-
sniperscope bunu yazdı:
----------------------------- -
300