Polisten D-8 Konulu Çağrı Pusulası Geldi
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
Hacılar eve polisten D-8 konulu çağrı pusulası geldi , bu nedir bilen var mı?
-----------------------------yivli tüfeğin varsa her boktan önce çağırırlar, gitmezsen de çay içmeye gelirler :) tüfek mi aldın lan.
-
-
IRET bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
Hacılar eve polisten D-8 konulu çağrı pusulası geldi , bu nedir bilen var mı?
-----------------------------yivli tüfeğin varsa her boktan önce çağırırlar, gitmezsen de çay içmeye gelirler :) tüfek mi aldın lan.
-----------------------------hacı bizde tırnak cakısı bile yok :)
@itfaiyeci
hacım o D-8 baska D-8
-
git ifade ver yemezler korkma. gormedim duymadim bilmiyorum :p
-
hacı birisi bir olayla ilgili ismini filan vermişse tanık şahit vs, gibisinden ifade almak için çağırıyor olabilirler.
-
WH0 bunu yazdı:
git ufade ver yemezler korkma.
-----------------------------ters bi konu olursa mala baglamasın bizimkiler, benım tırstıgım benden dolayı bişey olması, adamalr dicek sizin evden böle böle şeyler oluyormus, babam ne bilsin
ben ne yapıyorum nette, işin aslını bilelim ona göre savunma yapalım.
Bu arada polis ark vardı aradım yarım saat içinde dönecek bana, en bastan ona sorsaymısım :)
-
ters bi konu olsa davetiye gondermezler direk apar topar alirlardi. bende asker kacagiymisim diye mahkemeye vericeklermis... bugun subede ogrendim. rezalet ya 6 aydir cezaevindeydim. nasil tecil etmeye gideyim. dosya sayim 2 oldu. neyse bol sanslar.. her ne suc isledinse sakin forumda msnde veya telefonda birilerine anlatma. tahribat.com muridlerinin ayagi birer birer kaydiriliyor.
-
polis arkadas aradı şimdi, 5-6 tane polise sormuş D-8 diye bir kodlama yok dedi, belki kendılerınce kısaltma yapmıslardır dedi, oda merak etti, neyse yarın peder
gidicek ögrenıcek ne dir ne degildir.
-
Bende sizin gibi bir çağrı aldım geçen yıl d-8 filan yazıyormuydu hatırlamıyorum ama. Bayağıda şaşırdım ne işim olur filan diye. Gittim tabii askerlik yoklaması ile ilgili yaptırmadığım için ceza çıktı işin ilginci bana bunu vermekle görevli poliste aynı suçu işlemiş :) epey gülmüştük. askerlikle ilgili geçen yıl değişen bazı maddeler var yoklamayla ilgili cezalar polis ile ulaştırılıyor yani askerlik ile ilgili olabilir...
-
zeyrekli bunu yazdı:
Bende sizin gibi bir çağrı aldım geçen yıl d-8 filan yazıyormuydu hatırlamıyorum ama. Bayağıda şaşırdım ne işim olur filan diye. Gittim tabii askerlik yoklaması ile ilgili yaptırmadığım için ceza çıktı işin ilginci bana bunu vermekle görevli poliste aynı suçu işlemiş :) epey gülmüştük. askerlikle ilgili geçen yıl değişen bazı maddeler var yoklamayla ilgili cezalar polis ile ulaştırılıyor yani askerlik ile ilgili olabilir...
-----------------------------hacım pusula babama gelmiş babam da askerliğini yaptı, ben daha 2 ay evvelı 2 senelik tecil ettirdim, bakalım yarın belli olcak ne oldugu :)