Polonya Olarak Türkiyenin Yanındaydırk
-
torpedo_XL bunu yazdıcordelian bunu yazdıEsconda bunu yazdıcordelian bunu yazdıkonpi bunu yazdıEsconda bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdıEasx bunu yazdı
İlk fotoda sağdaki kızıl iyi.
Şaka bir yana başka ülkelerdende böyle destek görmek güzel
Ben hepsine yürürüm hoca sorun yok. Esconda sen hangisisin?
Fotoğrafı çeken benim aga :D O yüzden aralarında beni göremezsin
Adam profesyonel provakatör kendisinden bir iz işaret yok :D
bu adami hep merak ettim kil adam cok adami vuracaklar istanbula inince :D
aga koy bi foto da belki su gay ruhumuz senlenir bi cillop erkek goruruz.
Çok merak ediyorsan al, bu babannemle olan bir fotoğrafım.Ayrıca sayfamda bulunan tasarımda ki de benim
cok guzel cikmisniz aga,sende hos cocuksun :D zeka fiskiriyor valla gozlerinden.Tesekkur ederim.
Aha yeni bir aşk mı doğuyor :D
neden olmasin.Savasma sevis demisler.No war,make love kardeslerim.Hepinize seks lazim.O zaman rahatlarsiniz ancak,savas biter.
-
-
Esconda bunu yazdı
cordelian işte bunlar hep sexsizlikten dolayı oluyor.
:) haha,saka yaptigimi herkes biliyor tabikide.
Severim sayarim muridi hic gormemis olsamda ya da ayri dunyalarin insani olsakta.Sagol hocam katkilarin,farkli gorus acilarini paylastigin icin.
cordelian tarafından 03/Haz/13 01:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam iyi iş çıkarmışsın gerçekten sağol devamını bekleriz.
-
Bu nasi konu?
Nasil baslamis, nasil bitmis? Bi degisik bisey
-
benle buluşmaya gelmezsin anca kaşaları agneşyaları joannaları al mitinglere git ayıp sana ya :)
-
şimdi düşündümde biraz tuhaf
destek vermeleri güzel tamam ama
belki yıllarca türkiyeye gelme
türklüğünü unut
türkiye ayağa kalktığında türklüğünü hatırla yurtdışlarından atarlı yazılar yaz göster
biraz ucuz kahramanlık oluyor
hele gel bakalım tc nin polisinden biber gazını ye ondan sonra göster pankartını...
ayrıca ambulans arkasından giden fırsatçı gibi yazmış kılıçdaroğluna ama
yiğidi öldür hakkını ver gandhi gibi halkı ayaklandırdı herifçioğlu... -
DaveReed bunu yazdı
türklüğünü unut
türkiye ayağa kalktığında türklüğünü hatırla yurtdışlarından atarlı yazılar yaz göster
hele gel bakalım tc nin polisinden biber gazını ye ondan sonra göster pankartını...
yiğidi öldür hakkını ver gandhi gibi halkı ayaklandırdı herifçioğlu...Yok ya kılıçdaroğlunun uyandırdığı yok halk kendisi uyandı. Başta sanki fırsatı değerlendiriyormuş gibi oldu ama sonra biz cph olarak gitmedik bu halkın direnişidir diyip olayı toparladılar.
-
DaveReed bunu yazdı
türklüğünü unut
yiğidi öldür hakkını ver gandhi gibi halkı ayaklandırdı herifçioğlu...Hocam sırf millet sana uyuz olsun diye gelmiş post kasıyorsun. Adam yurt dışından bile olaya destek vermek için milleti topluyor en azından bi kıvılcım da ordan çıkıyo sen gelmiş lak lak yapıyorsun yok türklüğünü unut yok yok türkiyeye gelme ucuz kahramanlık felan şimdi gelip de sana " lan yarrağım sen ne yaptın kaç ppm gaz yedin ne pankartı açtın da ötüyorsun" demezler mi sana ? Şahsen ben derdim ama neyse.
-
torpedo_XL bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
türklüğünü unut
yiğidi öldür hakkını ver gandhi gibi halkı ayaklandırdı herifçioğlu...Yok ya kılıçdaroğlunun uyandırdığı yok halk kendisi uyandı. Başta sanki fırsatı değerlendiriyormuş gibi oldu ama sonra biz cph olarak gitmedik bu halkın direnişidir diyip olayı toparladılar.
neyse ne umrumda değilde sadece gözlemlediğim kadarıyla halkın düşüncesi bu yönde en azından izmir halkının...
herifi gandhi olarak düşünüyorlar ve halkı ayaklandırdı gibi düşünceler var
ben sonuca bakarım arkadaş
şimdi dikdatör tayyip gidicimi değilmi :)
whitehouse obama flnda twitterdan çıkıp demiyoki desteğimizi çektik akpden emin olalım amk :)