Polonyadaki Türkler
-
merhaba arkadaşlar.amacım reklam felan dağil.sadece birşeyler paylaşmak,bir arkadaş ve çevre ortamı yaratmaktır.polonyada yaşayan,çalışan,okuyan türklerimiz için bir site mevcuttur ve yeni açılmıştır.ayrıca gelmek isteyenlerin bilgilenmesi anlamında da yararlı bir sitedir.türk ve polonya forumuda mevcuttur.öğrenmek istediklerinizi veya paylaşmak istediklerinizi foruma üye olup aktarabilirsiniz.
-
Siten hayırlı olsun,eminim yararlanan çok olacaktır..
Umarım forum sayafasında Polonya Trafik polislerinin katıksız Orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....uuu çocuğu olduğunu da belirtmişsinizdir..
-
yok site benim değil :).bende üye birisiyim.sitede 5 üye var şu an malesef.sadece ben ve bir arkadaş konulara yorum yapıyoruz,sohbet ediyoruz :/.o da pek nadir gelip yazıyor. bu arada polislerle hiç işim olmadı aman olmasında :).belki senin gibi düşünen birisi gelip yazar :)
-
forum sitesini düzgün birşey yapsaydınız.
-
Bunu polonyalı 1 pij görmesin,direk ispiyon eder sizi alamana :d
-
from girdim ama acılmıyor .
-
hacı senin girdiğin saat itibariyle sitede güncelleme yapılıyordu.şu an girebilirsin.
-
"Milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar" sözü altında
milli benliğini hiçe sayan biri olarak altta orhancım duruyor tebrikler
-tabi tabi
-
hacı eleştirini o zaman site sahibinede yaz.
-
capkin bunu yazdı:
-----------------------------
hacı eleştirini o zaman site sahibinede yaz.
-----------------------------belki de yazmışımdır belli mi olur + olarak site madem sizin değil neden böyle bir atak oldu efenm bırakın insanlar konuşsunlar dimi
-tabi tabi doğru konuşsunlar .o)
-
beni ima ederek konuştuğunu düşündüğüm için öyle cevap verdim.yoksa umrumda da değil orhancığının oraya konulması yada senin tepki vermen.ben sadece gurbette olan türklerimizle çevre edinmek,sohbet etmek,bazı şeyleri paylaşmak amacındayım.