Pompacı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2015
    Erkek

    son yazanlar konuyu yanlış anlamış :D hacilar arkadasin benzin gostergesinde arıza varmis o yuzden eksik gosteriyormus. Ayrica avrupada bilet kontrolu var pek sayin turklugunden utanan arkadas sen denk gelmemissin gorevlilere :)

     

    Biyoteknoloji tarafından 25/Tem/15 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

    Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

    Hocam şamandırada arıza olabilir. Adamlara bok atma hemen bence. Kendinide mahçup düşürürsün itiraz ederken o yüzden söylüyorum.

     

    Şamandıraydı sanırım benzin göstergesini gösteren. Sanayiye bir uğra derim.

    Bilmediğim bi konuda kimseye bok atmam. O yüzden yazdım zaten. Neyse şuan oradan geliyorum. Sorunu hallettim. Adamlara bu saatte hafta sonu servise gidemem sizin kontrol etme şansınız varmı dedim izah ettim. Hatta şoyle yapalım dedim üzerine tekrar yakıt ilave edin 6-7 litre alırsa sorun yok dedim.Admlar biz bakamayız merkez petrole gitmeniz lazım yetkili kişi orada dediler. Oraya gittim zaten benzinliklere bakan bilgi işlmci arkadşım oluyor. Adamlar üzerine yakıt ilave etti 7 litre aldı. Teşekkür ettim ayrıldım tersleyende olmadı. 7 litre daha alınca gösterge fulledi. Bu arada araçlardan benzin çekilemiyormuş otomatikmiş. Sanırım yakıt deposunun azındaki boru sadece pompa tabancası gelince açılıyor.

    Benzin işlerinde kaçak, hile hurda eskisi kadar kolay yapılamıyor, hele ki benzin yerine hava basma işi çok zor pompacı o riski almaz kolay kolay o yüzden demiştim hocam.

    Peki arabada sorun neredeymiş hocam onu anlamadım. Senin yarı gördüğün zamanda niye yanlış ölçmüş araç?


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek

    cok bilmis arkadas, bir sonraki cumlede yazdigi gibi gise yok demisim zaten, birbirini tamamliyan cumleden anlasildigi uzere bizdeki gibi gise ile kont mekanizmasi yok. random konrol yontemine degismemisim. bu konuda iddialiyim senden daha milliyetciyimdir. madem oyle getir o sistemi buraya bak gor ne oluyor. Neden yapamiyorlar sence


    https://www.youtube.com/c/hobitadilat
Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 14
yakıt pompası