Pompalamasyon
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-----------------------------sınavı kazan üniye gir 1-2 ay sonra hatırlatacam bu cümleyi.....görürüm o zaman
-----------------------------aynen bende hatırlatcam olum ay sonu gelmiyor lan demeye başlayacaksın :D yemin ederim liseyi özledim :D
-
gokcan bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
sınırsız sex,alkol hayatına bir adım kaldı gençler..össye giren tüm müridlere başarılar.. :D güzel şarkı :D
-----------------------------sınavı kazan üniye gir 1-2 ay sonra hatırlatacam bu cümleyi.....görürüm o zaman
-----------------------------aynen bende hatırlatcam olum ay sonu gelmiyor lan demeye başlayacaksın :D yemin ederim liseyi özledim :D
-----------------------------ahahaha :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=CAm2azGD59s
Sınava girecek arkadaşları motive etmek için en süper parça :D
-
konu başlığı çok ilginç
-
diyar pala yı ailecek dinliyoruz .. :D
-
İki mal iyi bulmuşlar birbirlerini.
-
klipteki eleman diyar pala'nın kendi değildir :D itü tarafına giden metroda gördüğünüzde şaşırmayınız :D
-
mustaphachan bunu yazdı:
klipteki eleman diyar pala'nın kendi değildir :D itü tarafına giden metroda gördüğünüzde şaşırmayınız :D
-----------------------------harbiden la :D değilmiş.
iyi çekmişler klibi :D ben tuttum elemanı.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Açmış bekliyolar DeaD_ By bana kaysın =) Uyan güzelim uyan yok öyle sınırsız sex =)
-
öyle fotolar paylaşırım hevesiniz bi kaç kat daha artar emin olun :D ama o son dönem vizeleri gelip çattığında kalan ders sayısı aklıma geldiğinde çıplak elle elktrik teline dokunmuşum gibi hissetmiştim,ondan sonrası pişmanlık...