folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Pompalı Tüfek !!!1 Yardım

Pompalı Tüfek !!!1 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

hacı ne avına çıkacaksın sen. ona göre tüfek seçmelisin. Dersenki her ava uygun bişey olsun. otomatik tercih et derim ben. Ama otomatikde zevk yok. bi başlıyosun pat pat pat, en acemi avcı bile bişeyler tutturuyor :D. İlla pompalı alıcaksan benim bildiğim resimdeki versiyonların satışları yasaktı. ek not: domuz avı için bence otomatik tehlike.  Allah muhafaza bi tutukluk yaparsa :D işler sakata biner. Örnekleri var. (çok kaliteli avrupa bişeye ancak güvenirim. oav için, bence en güzeli pompalıdır)

daha sonrada hangi av için kaç numara saçma kullanılır onu araştır.  ava göre fişekleri test et. mesafeye göre atışlar yap v.s. saçma yoğunluğuna bak. Hepsinden de önemlisi sağlam bir av köpeğin olcak. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

armsan ları tek geçerim. şu an ihrac edilen mükemmel malzeme ve işçilik kalitesine sahip tüfektir.

tüfekte mutlaka reddot ayağı olsun 11 mm lik. ayarlı gez olsun. av harici güvenlik olarak düşünüyorsan pompalı. 20 cal al ve federal fişek kullan .

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

konyadan 350 kagıda aldım

Toplam Hit: 19525 Toplam Mesaj: 24