Pompalı Tüfekle Parçalanmış Yüz! 16+ Hatta 18+( Dikkat Mide Kaldırmayabilir, Onagöre)
-
o adam yaşıomuş o foto çekilirkenem etraftakilerri incelersek ole gözüküo şu an yaşıosabile hala estetik geçiriodur muhteömelen bi arkadaşında dediği gibi o rotten klasiğidir shotgun değil motor kazası ...
-
bilmiorum adam hala yasıosa nasıl bi plastik cerrahi harikası oldu yada oldumu aksi halde hayatını nasıl devam ettirebilir tek kelimeyle korkunc
-
abii sanki gerçek değil gibi ..niye derseniz adam hamını yolunu kaybetmiş bi kere ..ağız burun kapalı ..neresinden nefes alıp verio ..bide bi yerde okumuştum ..(rakamı tam hatırlamıyorum) bulunduğumuz ortamın sıcaklığı ne olursa olsun ..aldığımız hava genzimize 36 civarı bi sıcaklıkla gelmek zorunda ..yoghsa insan döte gider falandı ..sonuçta havanın o sıcaklıkta genze gelmesinide ..Ağız [mükemmel bi sisteme sahip ] ve burun [ burun içi salgı-sıvı-tüy falan ıyyyĞ :) ] ayarlıyo ..Adamda ağız burun yogh ..dil aşşa sarkmış ..gırtlak @m gibi açık ..hala yaşıyo olması saçma ..yani zaten yaşıyo olsa bile az sora o gırtlaktan içeri bi sinek kaçar ..herif sineği çıkarayım die ..mağara gibi açık durumdaki gırtlağına elini sokar falan ..o zman da ölmezse ..buna insan diyenin amk ..TrolL olsa gereq :))
iki kaşın arasıda karton kıvamında :) bence photoshop yada adam yaşamıyo ..bu mumyalanmış hali ve deney için kasıyolar falan :D
bide hani bi muhabbet var ..Adam Orospuyu züker ..orospuda tık yogh ..[ profesyonel takılıyo :) ] ..Adamın zoruna gider daha bi zorlar Orospuda yine tık yogh işini yapıyo sonuçta :) ..Adam Darma duman hüsn-ü keder içinde çıkar odadan ..Arkları sorar ..hiç ses gelmedi içerden ..yoghsa vaz geçtin yapmadın mı ..Adam: Bıraq abii yaa ..sanki BEni züküyolar içerde ..hırs yaptım ..sert yaptım ..yine de orospuya göre sivri sinek saz ! ..sanki bana giriyo kol kadar...
adamın bakışları onu hatırlattı a.q ..öyle bi bakıyo ki ..sanki bize girmiş kol kadar :))
-
Noelim anlatış uslubuna hayranım.
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------
blade 2 dekı vampırler gıbı olmus cenesı acılabılıyor demekkı adamın :P:P
-----------------------------valla aga bende ona benzettim. belki adam kendi iradesiyle açıp kapatabiliyodur:D bu arada rotten.com ne iğrenç bi siteymiş ya:S klinik resimleri var en başta karının a*ı ne biçim olmuştu ıyyy:D
-
ölmüsmü bu adam
-
jerrynin patlayan prolarından içmiş gibi ^^
görünmez canavarladaki shannonun hikayesi gibi :|
-
adamın dil ve küçük dil yerinde adam küçük dilini yutar be böle kazada
-
fake... içten patlamalı motor mübarek :)
-
kesin çok kuwetli bir şekilde geğirdi :D