Popmundo Oynayan ?
-
hirsizlik yeteneginide ögrenmelisin.. temel suc sadece tüm suclari yapabilmen icin bir temel.. daha sonra alanlara yöneliyorsun. kundakcilik.. yankesicilik.. vs.. bunlarida yapman icin alanindan yetenegini ögrenmelisin.. hirsizligida hapisde ögretiyorlar.. zor yani biraz.
-
Rubén Zaitegu
Buda benim adım. 505 günlüğüm..
-
Bende oynuyorum. 265 gunlugum Vip im fakat pek ilgilenmiyorum. 2 gunde 1 girip bakıorum o kendi kendini idare edio :)
Oyunu oynamak isteyen merak eden arkadaslara tavsiye ederim. Ogame gibi her saniye vakit harcamanıza gerek yok. Ayrıca Filoların bi saniyede yok olması gibi bi durumda yok :) Eger gunde 1 kere bakarsanız gayet guzel ilerleyebilirsiniz.
Bilgi içinoyunda bi karakter açın ve Camia> Yardım sekmelerini sırayla tıklayın.. Gereknden fazla bilgi mevcuttur :)
Ayrıca İstanbul şehri vatandaşıyım. İsim Mücahit Erbaş :) Oyunda yardım isteyen arkadaslar Pm yoluyla ulaşabilir. Elimizden geleni yaparız ;)
-
hiçbi banka bana kredi vermiyo hiç bi kabilede beni almıyo ya illa vip olup gavura para yedirmemiz lazım kahrolsun kapitalizm
-
Benim 150 bi 300 günlük bi üyeliğim var isteyene verebilirm ;) epeyde yeneteklerim var :D
-
ben daha oyunun sitesini açamadım :E
-
edit = bende oynuom 250 günlük fln vipde vardı bi ara
-
bende oynuorum ama daha yeniyim 6 günlük daha bnmki
-
Ben bi ara oynadım ama milleti hamile bırakma olayı ilgimi cekmişti : )) ayak üstü falan sevişiyon hatta mofis diye bi siteden vip üyelik aldıydım hamile bırakma oranın artıyormuş o zaman
-
400 kusur gunluk uyeligim var. vip ve sirketimde var. michael audibert karakter adim izmirde ikamet ediyorum
Toplam Hit: 6227 Toplam Mesaj: 53