Popmundo Oynayanlar Baksınlar
-
Arakdaşlar bana oyunda Kitap ve 1 t-shirt verecek biri varmı acil lütfenn
adım = Aytekin Mutlu
-
İzmirdeymişsin. İstanbulda olsaydın tişörtü verirdim. Ayrıca 2 günlüksün daha bi işe girmeyi dene
-
geliyorum izmire sen siparişleri ver bana ben sana alayım hepsini artık pek oynamıyorum popmundo :)
-
ne ilginç bi muhabbet yaw 3ünüzün ki :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
ne ilginç bi muhabbet yaw 3ünüzün ki :|
-----------------------------harbiden fransız kaldık :E
-
bir işteyim zaten daha maas almadım
-
Yaw Popmundo sanal ünlü hayatınızdır.İsterseniz Şarkıcı isterseniz ba sahibi olun ;) Ayrıcana kendi grubunuzu grup turnelere felanda katılabiliyosunuz
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------Arakdaşlar bana oyunda Kitap ve 1 t-shirt verecek biri varmı acil lütfenn
adım = Aytekin Mutlu
-----------------------------tshirt ü napıcan ben çıplak taklıyom:|
-
baris_ekin bunu yazdı:
Yaw Popmundo sanal ünlü hayatınızdır.İsterseniz Şarkıcı isterseniz ba sahibi olun ;) Ayrıcana kendi grubunuzu grup turnelere felanda katılabiliyosunuz
evet turne falan yapınca oyun zevkli oluyo bide vip al çok bişe değil oyun çok daha zevkli oluyo vip olunca vipsiz sıkılıyosun bi yerden sonra.tomannie yine başlayalım mı la popmundoya :) -
t-shirten vaz gecim zaten kitap istiyom bende çıplagım su an :d
edüt =la annemin canı azalıo her gecen gün bilinizmi :D
-
livane bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
evet turne falan yapınca oyun zevkli oluyo bide vip al çok bişe değil oyun çok daha zevkli oluyo vip olunca vipsiz sıkılıyosun bi yerden sonra.tomannie yine başlayalım mı la popmundoya :)
-----------------------------başlayak laa:) ben arada bakıyom karakterlere ztn.. biliyon 4-5 tane karakterim war:F