folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Popstar"Da Bayhan Olayı!!!

Popstar"Da Bayhan Olayı!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cicibebe sen bence en iyisi sus çünkü beyler şimdi burda kültürlü ve bilgili..ses bilgisi olmasada kötü sesin ne demek olduğunu bilen arkadaşlar var onları burdan tebrik ediyorum özellikle kızlara çok şaşırdım bu şefefsiz kroyu nasıl sawunuyorlarsa artık.neyse deniz sekie gelince ... reytng için yaptı ama doğğru olanı yaptı neyse bu şerefsiz şimdi kaset çıkaracak 2 sene akıllardan düşmeyecek işte ben buna yanıyorum bi boka değmez herifi 70 milyonun karşısına çıkardık ya...

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    Ya şu olaylar neden hep kürt-türk meselesine geliyor anlamıyorım!!!

You think the game is over ? It has just begun ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0
    ne0's avatar
    Erkek
    Bayhan iyi oglan gençler..Bi moktanlıgı var kürt ne yapalım olsun numune bulunsun

..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holyhack
    holyhack's avatar
    Erkek
    gençler bayhan a laf yok kızarım bak ne len kürt die sevmeyecekmiyiz ibrahim tatlıses de kürt ama çoğumuzun evinde bi çomk kaseti var öldürdüğü adamlar ve yaptığı işkencelerde malum

yaf bana bundan sonra habitas168 nick i ile ulaşabilirisiniz bunu kullanmayacam ban kalktı hele şükür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    bahadiroglu kürtler senimi ... Adamı deli etmede adam gibi duruyorsan dur şu forumda yoksa kayboL

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gmehlin
    gmehlin's avatar
    Erkek
    oneil senin anani kürtlermi sikt....okadar cok onlara arka cikiyon adam burda dogru olanlari anlatmis.

varsa kaderde düzülmek neye yarar üzülmek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiCiBeBe
    CiCiBeBe's avatar
    Dişi
    KRESTON,, BENIM NIYE SUSMAM GEREKIYOR BURDAKI MILLET KULTURLU VE BILGILI OLDUKLARI ICIN BILGISIZ VE KULTURSUZ INSANLAR KONUSAMAZMI OYLE BI KURAL MI VAR..? VEDE BAYHANI SEVEN INSANLAR YADA ORDAKI JURILERIN HIC BIRISI IYI SESDEN ANLAMIYOR DEMEKTIR ONLARI BOSUBOSUNA MI ORAYA JURI OLARAK CIKARTTILAR??

ASIL SESDEN ANLAMAYAN INSANLARDAN BIRISIDE SENSIN BENCE,, BOYLE KONUSTUGUNA GORE..

Theres a point in your life when You start to realize who matters . who never did . and who always will...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toygan
    toygan's avatar
    Erkek
    arkadaslar dertlenmek istiyorsanız bir rammstein albumu alın o sizi yeterince memnun eder birakin bu nerden ne dedigi belli olmayan insanlari KALITE dinleyin arkadaslar tarz dinleyin arabesk nedir ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????**
Toplam Hit: 10464 Toplam Mesaj: 39