Popstar"Da Bayhan Olayı!!!
-
cicibebe sen bence en iyisi sus çünkü beyler şimdi burda kültürlü ve bilgili..ses bilgisi olmasada kötü sesin ne demek olduğunu bilen arkadaşlar var onları burdan tebrik ediyorum özellikle kızlara çok şaşırdım bu şefefsiz kroyu nasıl sawunuyorlarsa artık.neyse deniz sekie gelince ... reytng için yaptı ama doğğru olanı yaptı neyse bu şerefsiz şimdi kaset çıkaracak 2 sene akıllardan düşmeyecek işte ben buna yanıyorum bi boka değmez herifi 70 milyonun karşısına çıkardık ya...

-
Ya şu olaylar neden hep kürt-türk meselesine geliyor anlamıyorım!!!
-
Bayhan iyi oglan gençler..Bi moktanlıgı var kürt ne yapalım olsun numune bulunsun
-
gençler bayhan a laf yok kızarım bak ne len kürt die sevmeyecekmiyiz ibrahim tatlıses de kürt ama çoğumuzun evinde bi çomk kaseti var öldürdüğü adamlar ve yaptığı işkencelerde malum
-
bahadiroglu kürtler senimi ... Adamı deli etmede adam gibi duruyorsan dur şu forumda yoksa kayboL

-
oneil senin anani kürtlermi sikt....okadar cok onlara arka cikiyon adam burda dogru olanlari anlatmis.
-
KRESTON,, BENIM NIYE SUSMAM GEREKIYOR BURDAKI MILLET KULTURLU VE BILGILI OLDUKLARI ICIN BILGISIZ VE KULTURSUZ INSANLAR KONUSAMAZMI OYLE BI KURAL MI VAR..? VEDE BAYHANI SEVEN INSANLAR YADA ORDAKI JURILERIN HIC BIRISI IYI SESDEN ANLAMIYOR DEMEKTIR ONLARI BOSUBOSUNA MI ORAYA JURI OLARAK CIKARTTILAR??
ASIL SESDEN ANLAMAYAN INSANLARDAN BIRISIDE SENSIN BENCE,, BOYLE KONUSTUGUNA GORE.. -
arkadaslar dertlenmek istiyorsanız bir rammstein albumu alın o sizi yeterince memnun eder birakin bu nerden ne dedigi belli olmayan insanlari KALITE dinleyin arkadaslar tarz dinleyin arabesk nedir ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????**

Toplam Hit: 10464 Toplam Mesaj: 39