Portable Cdroller V7.51.70 [Cd - Dvd Veri Kurtarma]
-
Cd ve dvd kurtarma yazılımı | 5,87 MBYakma problemlerinden doğan okunmama veya zor okunma gibi problemleri halleden harika bir program. İster cd veya dvd nin tam bir imajını alın ya da seçtiğiniz dosyaları teker teker kurtarın. Bu cd veya dvd nin okunabilirliğine göre değişen bir durum.Her daim kullanabileceğiniz kullanışlı bir araç.
Okunamayan yada okutmakta zorlandığınız cd ve dvd lerinizi kurtarmaya yarayan kaliteli bir araç.http://rapidshare.com/files/117533744/portable_CDRoller_v7.51.70.rar
alıntıdır..
-
Arkadasın cizdiği Cdleride okurmu :D
eywalla aradığım program :D
-
eyvallah dostum sağol da; sen denedin mi? İşe yarar bişey mi bu?
Elimde birsürü hasarlı dvd var. Ancak rapidden bişey indirmek deveye hendek atlatmak gibi bişey. Değer diyorsan indirecem dostum.
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah dostum sağol da; sen denedin mi? İşe yarar bişey mi bu?
Elimde birsürü hasarlı dvd var. Ancak rapidden bişey indirmek deveye hendek atlatmak gibi bişey. Değer diyorsan indirecem dostum.
-----------------------------hiç denemedim hocam elimde hasarlı ne cd var ne de dvd :) eğer sen deneyeceksen dene ve sonucunu buraya yaz ona göre diğer arkadaşlarımızı bilgilendirelim ne dersin.!
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Arkadasın cizdiği Cdleride okurmu :D
-----------------------------bilmem denemedim hocam :) birde imzan dikkatimi çekti müdürün gerçekten soruyor mu böyle soru yoksa geyik amaçlımı yazdın :)
-
5 dvd yi denedim şimdi. Hiçbirini kurtaramadı :( Daha da denemedim.
Ancak tabii bu hiçbir işe yaramıyor demek değil. Adamlar program yazdıklarına göre vardır bir bildikleri. Eline sağlık diyorum tekrar. :)
Denediğim dvd ler çizik değildi. İçindeki dosyalar hasarlı idi yalnızca. Yazarken sağlamdı. Aylar geçtikten sonra üstünden çalışmaz oldular. :S
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------bilmem denemedim hocam :) birde imzan dikkatimi çekti müdürün gerçekten soruyor mu böyle soru yoksa geyik amaçlımı yazdın :)
-----------------------------Bende ilk duyduğumda saka sanamıstım ama adam ciddi ciddi sordu :S
am.ısına koyum o herifin adam 56 yasında 3 yasında oğlu var :S
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Bende ilk duyduğumda saka sanamıstım ama adam ciddi ciddi sordu :S
am.ısına koyum o herifin adam 56 yasında 3 yasında oğlu var :S
-----------------------------:))
-
emeğine sağlık
-
emeğine sağlık
-
Bu konuda iso buster ın iyi olduğunu biliyorum. Ondan iyi mi?