folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Portable Tarayıcı (Scanner) Tavsiyesi Lazım

Portable Tarayıcı (Scanner) Tavsiyesi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

şu videoda docupen isimli tarayıcının incelemesini yayınlamışlar. pek iç acıcı değil beyler. yazılarda bozulma çok fazla.

http://www.youtube.com/watch?v=8DBHKN8bbh8&feature=related

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam android telefonun varsa camscanner adlı programı kullanabilirsin.Kendisi otomatik olarak çektiği fotoğrafı optimize ediyor.Crack olayını ise blackmart dan bulabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

2 ay önce bayağı bir araştırmasını yaptım almadım bütçeden dolayı ancak uygulamalı olarak inceleme fırsatım oldu birçoğunu zira benimde endişelerim vardı.Telefunken 'in ortalıkta satışta olan bir modeli var hatta marka bana gairp geldi önce:). bimeks teknosa gibi yerlerde ürünü açık olarak inceleme şansın var ve benim beklediğimden çok daha fazla özelliklere sahip , tarama hızını ayarlayabilmen sağlanmış hafıza kartı kullanabiliyorsun vs. Uzun sözün kısası Çin ürünleride dahil olmak üzere 6-7 ürün inceledim en iyisi telefunkendi gerçi o zaman 109 tl filandı sanırım şimdi fiyatı artmış.

http://www.bimeks.com.tr/urun/111769/telefunken-tlf-sc-10-portatif-tarayici.aspx#payment

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

2 ay önce bayağı bir araştırmasını yaptım almadım bütçeden dolayı ancak uygulamalı olarak inceleme fırsatım oldu birçoğunu zira benimde endişelerim vardı.Telefunken 'in ortalıkta satışta olan bir modeli var hatta marka bana gairp geldi önce:). bimeks teknosa gibi yerlerde ürünü açık olarak inceleme şansın var ve benim beklediğimden çok daha fazla özelliklere sahip , tarama hızını ayarlayabilmen sağlanmış hafıza kartı kullanabiliyorsun vs. Uzun sözün kısası Çin ürünleride dahil olmak üzere 6-7 ürün inceledim en iyisi telefunkendi gerçi o zaman 109 tl filandı sanırım şimdi fiyatı artmış.

http://www.bimeks.com.tr/urun/111769/telefunken-tlf-sc-10-portatif-tarayici.aspx#payment

internette telefunken'in 2 modelini gödüm sc 10 ve sc 30. sc 30 modelinde bluetooth ile dosya aktarımı felan var. fakat bu cihazlarla taranmış belgeleri hiçbir firma yayınlamıyor veya ben bulamadım. taranmış örnek resimler internete konulsa en azından çekim kalitesini görürdük. bu durumda ya teknoloji mağazalarında deneme yapacağız yada bu cihazların kullanımının yaygınlaşmasını bekleyip başkalarının tecrübelerinden faydalanacağız.

bugün bilgisayar malzemeleri satan ve tamirat yapan bir işyerine gittim, kendilerini tanıyorum. yıllardır bu sektördeler. ama portable tarayıcı konusunda hiçbir bilgiye sahip değillerdi. hangi marka iyidir, nelere dikkat etmek gerekir, ne gibi özellikler olmazsa olmaz diye sordum. hiçbir cevap alamadım. kısacası bu cihazlar yeni olduğu için fazla bilen kimse yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

android bir telefonun varsa 5 mplik bir kamerası varsa mükemmel sonuçlar elde edilebilir camscanner diye bir program var bir bak istersen.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı:

android bir telefonun varsa 5 mplik bir kamerası varsa mükemmel sonuçlar elde edilebilir camscanner diye bir program var bir bak istersen.

o programa baktım ama benim telefonun kamerası ile çektiğim resimlerdeki yazılar kötü çıkıyor. 1. sayfada örnek çekim verdim, çok cansız çıkıyor nedense. Acaba flash olmadığından mı böyle çıkıyor bilemiyorum. Abby fine reader ile 1. sayfadaki resimi tarattım gayet başarılı bir şekilde word ortamına aktardı. lakin cam scanner, document scanner gibi programlar resim net olmadığı için çok fazla hata veriyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    zeyrekli bunu yazdı:

internette telefunken'in 2 modelini gödüm sc 10 ve sc 30. sc 30 modelinde bluetooth ile dosya aktarımı felan var. fakat bu cihazlarla taranmış belgeleri hiçbir firma yayınlamıyor veya ben bulamadım. taranmış örnek resimler internete konulsa en azından çekim kalitesini görürdük. bu durumda ya teknoloji mağazalarında deneme yapacağız yada bu cihazların kullanımının yaygınlaşmasını bekleyip başkalarının tecrübelerinden faydalanacağız.

bugün bilgisayar malzemeleri satan ve tamirat yapan bir işyerine gittim, kendilerini tanıyorum. yıllardır bu sektördeler. ama portable tarayıcı konusunda hiçbir bilgiye sahip değillerdi. hangi marka iyidir, nelere dikkat etmek gerekir, ne gibi özellikler olmazsa olmaz diye sordum. hiçbir cevap alamadım. kısacası bu cihazlar yeni olduğu için fazla bilen kimse yok.

Doğrudur dostum sıkıntı bu noktada bilen kimse yok bu yüzden 2 aya yakın araştırdım zaten ben. tarama kapasitesi benim içinde en önemli nokta idi. Ben Konya'da vatan bilgisayar da açık haliyle teşhirde deneme fırsatı buldum dediğim gibi beklediğimden daha iyiydi. Örnek olarak 600 dpi lık ortalama scannerlar kadar iş yapıyor daha kalitelisini arıyorsan bence biraz daha beklemen gerek  yeni yeni yaygınlaşıyor. son olarak çin ürünü 2-3 tane daha deneme şansım oldu benim denediklerim arasında en iyisi telefunken.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 9872 Toplam Mesaj: 18