Portakal Gazı ?
-
3-5 Kişinin bilgisizlik kuruntusu.
Ben polis olsam ve portakal gazı atsam, orada durmam zaten.
http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange
Buyrun kendisi ve, verdiği kimyasal zararlar. İnsanları galeyana getirmek için uydurmalar, falan filan.
-
hocam dün izmirde tomalardan gaz&su karısımı birşeyler geliyordu direk kimyasal sıktılar üzerimize biber gazı değildi. portakal gazı mı onu da bilmiyorum ama biber gazı sadece gözümüzü genizimi yakarken tomalardan gelen kimyasallar boğazımıza yapısıyodu.
-
Buremba bunu yazdı
48 saat direniş olursa hükümet zorunlu olarak istifa ediyormuş. kadıköy'den 40 bin kişi beşiktaşa yürüyor şu an. kadıköy'de 15 kişi panzer altında kalarak can verdi. asker polis böyle devam ederse olaya el koyarız diye bildiri çekti. dolmabahçe'ye yaklaşmayın orda polisin öldürme yetkisi varmış. beşiktaş'ya hastaneye kalırılması gereken insanlar var ama polis izin vermiyor ambulansa. internette uydurmak bedava.
Yav he he.Twitter'da birisi sıçtı bu bilgiyi herkes inandı.
-
eray bunu yazdı
portakal gazı denmesinin sebebi portakal ve limon gibi yapışkan özelliğinin bulunması içindeki gaz aynı sadece cilde vs daha çok yapışıyor olay bundan ibaret..
Ne yapışması hocam ciğeri yakıyor
-
çeşit çeşit gazlar kullanılıyor. Stok sorunu oluştuğu için artık eski gazlarıda kullanıyorlar. Bunlar arasında kullanım süresi dolmuş olanlarda var. Bu yüzden onların etkisi öngörülemiyor. Ancak portakal gazı kullanılabileceğini zannetmiyorum çünkü o gazı yiyen adam yapışır kalır. Dün kızılayda 6 saatte tüm gazlardan yedim. Alışında etkisi en fazla 5 dakika sürüyordu.
-
DrKill bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sandıkta kaybedeceğiz. gerisi yalan zaten.
Bırakın şu particiliği meclistekilerin hepsi bira aga. Mecliste olmayan birilerine oy verin. Kimse demesin bana mhp chp akp diye. Hiç biri beni temsil eden yaratıklar değil.

siyaset tam bir oyun.. hepsi satın alınmış adamlar :) başkasını seçsek onuda satın alacaklar.. satın almasalar diğerleri gibi onlarda suikasta kurban gidecek bir gece :/ siyaset tam bir oyun ben inanmıyorum abi chpsi mhpsi akpsi vatanı düşüneceğini.. almanlar 2 savaştan yenik çıkıp ekonomide sporda velhasıl bir çok mevzuda dünyayı inletiyorlar ise bu başa geçenlerin tamamen halk için halkında tamamen devlet için çalıştığının göstergesidir.. bizim başımıza geçeninde öyle sağlam satılmamış başka emeller için başa geçmemiş biri olmadığı sürece.. ülke daha ne isyanlar ne yalan haberler ne suikastlar ne badireler atlayacaktır..
Allah sadece Türkü değil Türkiyedeki kardeşçe yaşayan Tüm halkı korusun ve Yüceltsin -Amin-